Chosse: přitáni mi to do Prahy... najdem tu nějakou garáž a já ti to po škole sestavím Stejně tu pořád nemám co dělat Já jsem si říkal, že to vypadá na GSičko
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
V létě budu brigádničit na svém Mám velký plány, ale nic nebude víceméně vidět
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Rád bych zadní kotoučovku, řízení s posilovačem, zrepasovat brzdy, možná zrepásnout i předek (nevim jak to bude vypadat), když se zadaří, tak bych rád dodělal ABS.... a pořád častěji přemejšlím, že by se mohl sehnat Kadett GSi 16V na ND a.... však určitě tušíte No uvidíme co mi z toho vyjde, hlavně nejdřív musím najít nějaký volný peníze
ABS doděláme, když seženeme díly Bez ABS bych nemoh mít nejvybavenější cábro....
nevim... ja jsem proste zvyklej ho tam nemit... u zadnyho auta jsem ho tam nemel a cajk... ted ho mam u E39 a nehorazne me to sere... kdyby to fungovalo aspon od nejaky vysi rychlosti,ale toto je tragedie...
Jak bude sucho tak to zase nepoznáš já ho mám nefunkční a chtěl bych aby jelo ale to bude až takovej bonus bo to bude rana za ty díly a teď jaxi mám jiné důležitější věci na práci než se prcat s ABS, když to brzdí i bez něj
taky by to slo,ale na to prdim,je to auto na jezdeni a nechci do toho jebat... dam mu jen to co potrebuje (udrzba)max M narazniky a trosku to snizit,jinak s tim nic delat asi nebudu
ABS není špatná věc... zažil jsem už i pár situací, kdy bych ho celkem ocenil....a bylo to v létě.
samozrejme na ovladatelnost vozu pri brzdeni je to super,to nerikam... ale kdyz se chces nekde vyradit,brzda plyn... na krev... tak to proste nejde s tim...
FubuTomas píše:...ale na to prdim,je to auto na jezdeni a nechci do toho jebat...
tak by mě zajímalo, kolik lidí tohle už vyřklo, a beztak do toho začali jebat
tak schválně jak dlouho Ti to vydrží
Nezáleží na tom co řídíš, ale jak to umíš řídit!
-------------------------------------------- http://pedric.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
opel vectra caravan 1.6 16V
NIKON D40
No začal jsem zatím věcma o který je zájem a uvidím co pak s tou kastlí, tu bych tak nejradši nechal na vetrána někde ve stodole nebo ať to někdo dodělá a nezprzní bo je to ve stavu jakej se už dnes nevidí, origo plechy a najeto 40 tis. s tím, že nejzdil v zimě a v dešti taky ne pokud nemusel... Po důchodci... Je to 130cítka... První zmizely podložky, teď neony a uvidíme co hudba...
Fubu: Škoda, ale asi taky budu rozprodávat... zeleného.
Chosse: Co si koupíš na zimu místo Kadetta?
Martty zatím nic, bude jezdit Kadett jako pěkná kára na celej rok provozu a kdyby se dařilo tak možná nějakýho prcka na ježdění do práce a tak aby to nežralo atp. ale to je hudba budoucnosti Chybí mi garáž a to je hlavní důvod proč dávám pryč škodovku, není nad to si tam zajet a makat i za deště a nepřízně počasí a nebo mít auto schovaný a né furt na dešti...
S garážema je to těžký.... v jedný motorky, ve druhý dílna, ve třetí zelený cábro a díly.... Já bych potřeboval spíš nějakou stodolu nebo halu, abych to měl pěkně pod jednou střechou všechno a dalo se tam v pohodě pracovat - potřebuju kolem auta hodně místa, když něco dělám