Zahlazení nárazníku Punto
Zahlazení nárazníku Punto
Potřeboval bych poradit jak zahladit otvory v origo nárazníku u Fiatu Punto. Lakýrník mi potvrdil, že lišty zahladí tmelem, ale ty díry si musím pořešit sám. Máte někdo nějakou zkušenost? Jedná se mi o to, aby mi lak po půl roce nepopraskal, protože to bude pracovat.. Za všechny nápady předem moc děkuju.
Přikládám ilustrační foto s označenýma otvorama
Přikládám ilustrační foto s označenýma otvorama
- Přílohy
-
- Fiat_Punto_front_20071204.jpg (86.62 KiB) Zobrazeno 1103 x
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Re: Zahlazení nárazníku Punto
To tam nechceš mít ten hlavní nasávací otvor?spíš lištu a mlhovky
Hlavní nasávací otvor by měl být ten nahoře, bylo mi řečeno chytrým pánem z Fiatu. Pro Punta jsou prej shodný nárazníky jak benzin, tak diesel a ten spodní vede u dieselu k IC.. Jinak aby nedošlo k omylu - na fotce není moje auto, ale nárazník mám ten stejnejmc-otka píše:To tam nechceš mít ten hlavní nasávací otvor?spíš lištu a mlhovky
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Jenom upřesnim že motorizace TD,GT a možná ještě nějaký maj jiný nárazníky než 1,1 a 1,2.TD a GT maj tuhle mřížku,malý benzíny maj tu mřížku menší.A rozhobně bych jí tam nechal,za malá škvíra asi chladit tolik neochladí.
A jinak je to ideální zavařit plastem stejnym z jakýho je nárazník.Pokud na to hodíš lamino tak to bude praskat(vlastní zkušenost)
A jinak je to ideální zavařit plastem stejnym z jakýho je nárazník.Pokud na to hodíš lamino tak to bude praskat(vlastní zkušenost)
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Každopádně ten vrchní vede k sahaře a ten spodní do tak leda do prdele:-) Co vím, tak Katy tam ten spodní taky nemá, ale zase na druhou stranu nejezdí denně, tak nevím. Chci prostě nechat původní tvar nárazníku, nebastlit tam kokotiny, max to doplnit lízátkem. Přemýšlím, jestli bude někdo ochoten mi to plastem dovařit. V okolí funguje chlapík, co svařuje plasty, ale vím, že mě s tímhle pošle do hajzlu. Maximálně mi svaří dva plasty k sobě, ale zavařovat něco, to se mu líbit nebude. Nevíte někdo o někom šikovným z okolí Olomouce??venca píše:Jenom upřesnim že motorizace TD,GT a možná ještě nějaký maj jiný nárazníky než 1,1 a 1,2.TD a GT maj tuhle mřížku,malý benzíny maj tu mřížku menší.A rozhobně bych jí tam nechal,za malá škvíra asi chladit tolik neochladí.
no já si vařil mřížky do spoileru pájkou a drží to, tak to přinejhorším zkus sám 

________
darebashop.cz - s vůní spáleného benzínu
facebook - dareba hadry
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
darebashop.cz - s vůní spáleného benzínu
facebook - dareba hadry
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
To budeš dělat stejný nárazniky co má Katy? Podivej se pořádně a najdeš i u Katy tu mřížku.Kane13 píše:Každopádně ten vrchní vede k sahaře a ten spodní do tak leda do prdele:-) Co vím, tak Katy tam ten spodní taky nemá, ale zase na druhou stranu nejezdí denně, tak nevím. Chci prostě nechat původní tvar nárazníku, nebastlit tam kokotiny, max to doplnit lízátkem. Přemýšlím, jestli bude někdo ochoten mi to plastem dovařit. V okolí funguje chlapík, co svařuje plasty, ale vím, že mě s tímhle pošle do hajzlu. Maximálně mi svaří dva plasty k sobě, ale zavařovat něco, to se mu líbit nebude. Nevíte někdo o někom šikovným z okolí Olomouce??venca píše:Jenom upřesnim že motorizace TD,GT a možná ještě nějaký maj jiný nárazníky než 1,1 a 1,2.TD a GT maj tuhle mřížku,malý benzíny maj tu mřížku menší.A rozhobně bych jí tam nechal,za malá škvíra asi chladit tolik neochladí.
Právě, že nechci stejný.. Už jsem se na to pořádně díval.Katy nemá tu vrchní, já bych odstranil tu spodní. Ať už by to ale bylo jakkoli, furt řeším JAK to udělat. Až to zjistím, můžu řešit, co vlastně na nárazníku zůstane a co ne... Tys ty svoje nárazníky dělal ze dvou origo? Myslím samozřejmě 2+2 předek a zadek..venca píše:To budeš dělat stejný nárazniky co má Katy? Podivej se pořádně a najdeš i u Katy tu mřížku.Kane13 píše:Každopádně ten vrchní vede k sahaře a ten spodní do tak leda do prdele:-) Co vím, tak Katy tam ten spodní taky nemá, ale zase na druhou stranu nejezdí denně, tak nevím. Chci prostě nechat původní tvar nárazníku, nebastlit tam kokotiny, max to doplnit lízátkem. Přemýšlím, jestli bude někdo ochoten mi to plastem dovařit. V okolí funguje chlapík, co svařuje plasty, ale vím, že mě s tímhle pošle do hajzlu. Maximálně mi svaří dva plasty k sobě, ale zavařovat něco, to se mu líbit nebude. Nevíte někdo o někom šikovným z okolí Olomouce??venca píše:Jenom upřesnim že motorizace TD,GT a možná ještě nějaký maj jiný nárazníky než 1,1 a 1,2.TD a GT maj tuhle mřížku,malý benzíny maj tu mřížku menší.A rozhobně bych jí tam nechal,za malá škvíra asi chladit tolik neochladí.
Já mam předek Punto-Focus a zadek Punto-Punto.Ale musim oba předělat.Zadek trochu zvednout a předek dát níž.Všechno je plast,takže řezat a vařit.