proc? neni to zadnej tuzing hnusnej ceskej a je to originalni.....
ta vojenská zelená a žluté středy bbs, to jsem myslel, že lidi nepoberou

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
no podle moji pritelkyne neumim barvy tak mozna je to timswedak píše:
ta vojenská zelená a žluté středy bbs, to jsem myslel, že lidi nepoberou
jedeš na sraz jo?maRkus píše:Jedna z minulyho roku, ale nikam sem ji nedaval....
Lednicka, ta velka s mrazakem dolu a zasobnikem na vodu![]()
tak to je kurva velká lednice..maRkus píše:Jedna z minulyho roku, ale nikam sem ji nedaval....
Lednicka, ta velka s mrazakem dolu a zasobnikem na vodu![]()
vono je jedno co na to auto das...i kdyz to bude maly bude to vypadat velky :-DDDDFazeey píše:
tak to je kurva velká lednice..
nebo malý auto
to by si tam tommy moh polozit udek trebamillhauz píše:vono je jedno co na to auto das...i kdyz to bude maly bude to vypadat velky :-DDDDFazeey píše:
nebo malý auto
ani lupo nepomuzeFazeey píše:to by si tam tommy moh polozit udek trebamillhauz píše:vono je jedno co na to auto das...i kdyz to bude maly bude to vypadat velky :-DDDDFazeey píše:
nebo malý auto![]()
jaaaaaaj ty vole nez sem to vylustil zabralo mi to 30s =DDDDDAlesShi píše:ani lupo nepomuzeFazeey píše:
to by si tam tommy moh polozit udek treba![]()

retardmillhauz píše:jaaaaaaj ty vole nez sem to vylustil zabralo mi to 30s =DDDDDAlesShi píše:ani lupo nepomuzeFazeey píše:
to by si tam tommy moh polozit udek treba![]()
bleach píše:
retard
retardmillhauz píše:bleach píše:
retard
jou jou ale na tebe nemam kaaamo

Na G3/G4 cabrio je taky stresni nosicm.artty píše:marKus: To říkám, že je malinkáCabrio v tvém podání tuningu by bylo fajn....
takže rychle, kabriolety jsou dobré
![]()
On ten rám u cábra má své výhody..... jinak na Kadetta cabrio existuje i střešní nosič, kterej bych strašně rád sehnal. Viděl jsem ho bohužel jen v prospektu....
.:Kroci:. píše:millhauz: kde bydlis? pred nejakou dobou jsem auto videl stat u kolkovny
.:Kroci:. píše:na budejarne u ty hospody ...
ja z prahy jsem
Jak chces... udelam FWD burnout a roztrham ti koberec a odru sedackymillhauz píše:Markus : zalez si do toho svyho lupa a moc se neukazuj nebo si te nalozim do kufru....
Kroci: ze by uplne ta stejna?
te i s tim tvym Lupem vlasovym zmackam jak plechovku vod pivamaRkus píše:Jak chces... udelam FWD burnout a roztrham ti koberec a odru sedackymillhauz píše:Markus : zalez si do toho svyho lupa a moc se neukazuj nebo si te nalozim do kufru....
Kroci: ze by uplne ta stejna?