Jen bych chtěl upozornit případné zájemce o učast na srazu,že spolumajitel letiště o víkendu o žádné takové akci nevěděl,je to pro něj novinka.....takže to má zatim slušnou organizaci
Tak kdyz uz mam platit vstup tak me by to treba zajimalo, casimara je na kazdym slusnym / placenym srazu i kdyz je to treba jen 200m .. kde je to naopak velice dulezity kuli hodnoceni..
..:: OctaviaRS TDI - 210HP @ 478Nm ::.. NA PRODEJ
www.stream.cz/video/11/403499-octavia-rs-tdi-154kw-dieselpower-cz
..:: Leon Cupra4 TDI - 273HP @ 580Nm ::..
bylo to docela fajn....sice tam bylo par nedostatku...ale co je dneska stovka...za celej den v nejakem arealu, kazdopadne by se to precijen dalo zorganizovat lepe. (Napr RZ mohla byt zajimava kdyby byla vetsi ucast a lepsi trat...)
Musim ale rict, ze me se tam líbilo. Pár aut, suprový ameriky, ktery jsem nevidel ani na mimoni, dobry klobasy, prijemna atmosfera, super nálada a vydařený počasí..Máte někdo video jak mi nemohlo ujet to porsche? . Urcite je hodně hodně co zlepšovat, ale snaha byla, myslim si ze to bylo vidět, já kluky chválim. Přiště přijedu zase.
Moje připomínka: místo SPZ napsat co to je za auto
pořídit víc než 100Wattový kombo na ozvučení
nechat startovat nějakou holku ktreou to za těch pár kaček aspoň bude bavit
nedělat RZ na nesmyslnym místě, nebo jí nedělat vůbec.
dycky chcipam jak ma nekdo radost z takovy picoviny
tobe to vazi asi tak polovinu toho porše a vykon mas taky kolem poloviny,tak to pojede stejně
kdybych tam byl tak bych tě natočil,bohužel no