A ten kdo tohle řekne, mu závidíKein píše:a chlap co růžovou nosí je buzerantmaRkus píše: a chlap co se boji ruzove ma problem s egem

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
A ten kdo tohle řekne, mu závidíKein píše:a chlap co růžovou nosí je buzerantmaRkus píše: a chlap co se boji ruzove ma problem s egem
kam je kdo lepi?m.artty píše:Můžete mi prosím někdo nějak vysvětlil ty význam samolepkem na autech? Jezdíte na Agip, lepíte samolepky 76. Chodíte na tuningforum.cz lepíte samolepky wheel-whores.com.... já to nějak nechápu
aha..to ja tam mam jen ConstructSmithy píše:No ty wheel-whores srdce me dostavaj, lepi to kazdej, ale ze bych dotycny videl prispivat na tom foru nebo tam meli topic o svym aute, to je minimum lidi.
Tak tak, Kurvy by se jim tam vysmalyMike Mad píše:protoze s tema socialnima kolama a hov*no snizenim by se jim tam vysmaly
nevim co ti na tom prijde tak strasne k popukani?! psal jsem ze resim bydleni ale zase tak nutne ji prodat nepotrebuju abych sel pod cenu takze pokud si kupce nenajde necham si ji a i ted bych se dlouho rozmyslel jestli ji opravdu prodat v pripade vazneho zajmu, samozrejme prace na aute probihaji dal takze jsi fakt trochu mimo!!!BullitBMW píše:Na co clovek pri nude nenarazi
http://www.tuningbazar.cz/inzerat-34264/" onclick="window.open(this.href);return false;
Proc jen jsem nenarazil na inzerat tady a jeste mam v zive pameti neco o zastavbe hudby do kufru![]()
aha uz tomu zacinam taky rozumetAlesShi píše:1800 kilaku a jeste zbevjva ctvrtka nadrze ten ford nebude tak spatnej
takešy ma akci 3+1 zdarma lepime cosedam.artty píše:Můžete mi prosím někdo nějak vysvětlil ty význam samolepkem na autech? Jezdíte na Agip, lepíte samolepky 76. Chodíte na tuningforum.cz lepíte samolepky wheel-whores.com.... já to nějak nechápu
Já když to včera psal, tak jsem na sobě měl růžový tričkomaRkus píše:Nechce mu uz nekdo dat ban... on se snazi bejt vtipnej a nejde mu to.![]()
Chosse dik, za podporu
To ja taky nechapu kdo muze rict ze kdo nosi ruzovou ze je buzna, tak v tom asi je pulka chlapu teplejch, ja nosim taky veci ktere obsahuji ruzovou a rozhodne buzna nejsem, opravdu jen zaostale predsudkymaRkus píše:Nechce mu uz nekdo dat ban... on se snazi bejt vtipnej a nejde mu to.![]()
Chosse dik, za podporu