.:Kroci:. píše:pecka, moc pekny, za me taky prahy do barvy a kola nechat cerny, vypada to skvele
krocko neparkujete bávo u kolejí na jarově? včera tam stála jedna pompézní tříca stejná barva, kola bych řekl stejný jak ty
to urcite ne, jak rika markus, moje trica ma ted "pauzu" (nejspis roční ) a je zavrena ...
ale kdybys ji zase potkal, tak mi ji cvakni, rad se podivam. (mimochodem bydlím na druhe strane prahy...)
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
.:Kroci:. píše:pecka, moc pekny, za me taky prahy do barvy a kola nechat cerny, vypada to skvele
krocko neparkujete bávo u kolejí na jarově? včera tam stála jedna pompézní tříca stejná barva, kola bych řekl stejný jak ty
to urcite ne, jak rika markus, moje trica ma ted "pauzu" (nejspis roční ) a je zavrena ...
ale kdybys ji zase potkal, tak mi ji cvakni, rad se podivam. (mimochodem bydlím na druhe strane prahy...)
a co s tím máš?
já tam zase dlouho nebudu ale mám tam kámošku, jí zkusím napsat, at to de cvaknout:)
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
kubi: Kde si vzal ten potah na spodní stranu kapoty? To nemám (neměl jsem) ani v jednom Kadettu
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
jardafox: ono to pojizdny normalne je, ale tak nejak se to vsechno seslo - potrebovalo by to zrepasovat celej podvozek, bezna udrzba, do toho ruzny slozenky, par malych mist vyvarit apod. a se svou skolou na to proste nemam penize ...
No já byl zvyklý na 60PS v nouzáku, takže mě se to zdá jako kosmická loď
Martty: náhoda, ale funguje to skvěle.... 16v to asi měly všecky ale co vím, tak to není easy sehnat...
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Teď nechápu co přesně se po mě chce
Je to jen folie carbonová na kapotě potažená
a detail klidně mohu udělat až bude umytá ale tu větu strestej auto folie už dost jsem nepochopil
BL4zer píše:Teď nechápu co přesně se po mě chce
Je to jen folie carbonová na kapotě potažená
a detail klidně mohu udělat až bude umytá ale tu větu strestej auto folie už dost jsem nepochopil
volne prelozeno: Dodelej folie a auto je uplnej LIBOR aka libovka
Detail kapoty: Chtel bych videt tu folii jak vypada jakej ma vzor carbonu...