fildo nevim je to pobrané z FB, ale ted jak na to zpetne koukam tak vzadu vlevo to vypadá jako vozík akuna na caterhama?FilipGTti píše:weslo to je v zavade naproti hristi ze ?? jak to tam jinak vypada celkem silene ze ???

Moderátor: Dave0401
fildo nevim je to pobrané z FB, ale ted jak na to zpetne koukam tak vzadu vlevo to vypadá jako vozík akuna na caterhama?FilipGTti píše:weslo to je v zavade naproti hristi ze ?? jak to tam jinak vypada celkem silene ze ???
Jo Duda vytáhl káry na cestu.wesly.TDI píše:někdo stihl vyvezt klenoty včas![]()
Jo, přesně tam.barry píše:jj je to v závadě naproti hřiště
jel jsem se jen podívat.... dobře nebude jelikož to šlo do saní a motor vodu nestlačí tak ohne ojnicebarry píše:kam si jel ty chuju!
to vyschne a bude dobře
kua jel jsem normalně po cestě ve staraku,jedna kaluž projel jsem ,druha byla trošku většíLuke_TDI píše:Pico nejsi tomoking s rubiconem! Kam ses s tim bussineskym vozem na suche cesty chtel jako podivat? to mi hlava nebere
felda píše:kua jel jsem normalně po cestě ve staraku,jedna kaluž projel jsem ,druha byla trošku většíLuke_TDI píše:Pico nejsi tomoking s rubiconem! Kam ses s tim bussineskym vozem na suche cesty chtel jako podivat? to mi hlava nebereno a už jsem stal....každopadně je to v piči jelikož jsem ted vytahl žhavičky a motor nejde protočit ani rukou,ani starterem..
![]()
![]()
no jsem piča ale byla sranda aspon
OkDave0401 píše:Sranda k nezaplaceni...![]()
Viki: Ja uz vim, ze jak opadne voda, tak me ceka makacka na baraku kde bydli babina /Sunychl/ ... tam se ted uz ani nejde dostat...
Ale s rodinou to zvladnem.
Kazdopadne chvalim tvoji iniciativu...
To bude asi tím, že už zas tak mladí nejsmebarry píše:J8 budu makat na hospodě, taky troške vody bylo ve sklepě a na zahradě.
SOlidarnost v dnešní době, u mladých lidí. Nevídané ! ! !
felda píše:poslední slova před utopením pašíka byly to projedemmyslel jsem že tam je deset čísel vody,bylo tam pul metru
motor adios amigos
vsak toje primo feldaJosh píše:fELDA, NEJSI SAM...
Denis.GTI píše:Nekteri jsou fakt magori