jn... pruziny jsou weitec,zeleny a lakovat jsem je kvuli tomu nechtel,melo to bejt pouze zluto cerveny a bilej spodek... bohuzel... aaale tak furt lepsi nez zrezly priste,jestli jeste nejake bude,to udelam jednodusi
Jsou to dve turba, vykon bude pres 300hp na kolech, mozna i pres 350. Na US strankach jsem nasel graf z brzdy tohoto motoru v novejsim SX, ktery byl seriovy az na cast vyfuku. Vysledek byl 354hp a 396Nm na kolech. Ten muj motor uplne seriovy neni, tak mozna bude vykonu jeste vic, tezko rict....SX s timto motorem zase tolik neni, tak se to tezko odhaduje....
In progress: Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Project car #1: Nissan Primera P10 GT (SR20VE I in progress)
Project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (SR20DET/VET
Daily car: Škoda Felicia II 1.6i rv.98
Nemyslím si, že by sportovní podvozek, čirý lampy, 15´´ kola a sundaný lišty byly tuzing, ale budiž. Lak není matnej, spíš je nekvalitní fotka. A co se týká pruhů, spoustě lidí se nelíbí, ale mně jo, což je asi hlavní, ne?
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Kane13 píše:Nemyslím si, že by sportovní podvozek, čirý lampy, 15´´ kola a sundaný lišty byly tuzing, ale budiž. Lak není matnej, spíš je nekvalitní fotka. A co se týká pruhů, spoustě lidí se nelíbí, ale mně jo, což je asi hlavní, ne?
pret 10let bis bil kral tunynku ted mona jen v horni dolni na dysku
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Kane13 píše:Nemyslím si, že by sportovní podvozek, čirý lampy, 15´´ kola a sundaný lišty byly tuzing, ale budiž. Lak není matnej, spíš je nekvalitní fotka. A co se týká pruhů, spoustě lidí se nelíbí, ale mně jo, což je asi hlavní, ne?
pret 10let bis bil kral tunynku ted mona jen v horni dolni na dysku
Když už mě cituješ, tak bys aspoň mohl odpovědět na otázku, místo urážek převzatých z tuzing.com
Myslel jsem, že když jsem tu mezi lidma co se tuningu věnujou, dozvím se rady a ne, že z pěti komentářů budou čtyři ve smyslu "je to tuzing, hoď to ze skály, jdi se zahrabat" apod.
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Ja se vyjadřoval jen k pruhům a teda špatný fotce... jenže ono kapota je i na původní fotce matnejší.
Ja se vyjadřoval jen k pruhům a teda špatný fotce... jenže ono kapota je i na původní fotce matnejší.
Tys měl taky narozdíl od jiných konstruktivní a neurážlivej komentář
Jord píše:ty v každém svém příspěvku zatím píšeš slovo "tuzing"
Jasně, vyserem se na kontext.. Jak něco vidím, hned to druhýmu vpálím bez ohledu na okolnosti..
a vždyť se nevztekej ja ti odpovídám na tvoji domněnku, že když jsi na "tuning" foru, tak ti tady maj lidi pomáhat. Sice jsi na tuning foru, ale tvoje auto nemá s tuningem co dočinění a lidi tady taky ne neber to zle, to je jen fact.
Jord píše:ty v každém svém příspěvku zatím píšeš slovo "tuzing"
Jasně, vyserem se na kontext.. Jak něco vidím, hned to druhýmu vpálím bez ohledu na okolnosti..
a vždyť se nevztekej ja ti odpovídám na tvoji domněnku, že když jsi na "tuning" foru, tak ti tady maj lidi pomáhat. Sice jsi na tuning foru, ale tvoje auto nemá s tuningem co dočinění a lidi tady taky ne neber to zle, to je jen fact.
Nevztekám se, jen nemám rád tahání za slovo. Konec OT
Neposlouchej je! Máš to krásný! A ty pruhy jsou úplně bombovní nejvíc! jen tak dál
Keine vole o co ti jde?Uz sem myslel, ze ses dal do kupy Vtipny to neni...kdyz ti to zbasti, budes zas mit koho nenavidet?O tohle ti jde?Tyhle lidi prece nenavidis
Butcher píše:Keine vole o co ti jde?Uz sem myslel, ze ses dal do kupy Vtipny to neni...kdyz ti to zbasti, budes zas mit koho nenavidet?O tohle ti jde?Tyhle lidi prece nenavidis
Prostě se mi to líbí, to že se to nelíbí ostatním, je přece jejich věc