všem ostatním, co tu psali chválíky nebo slova uznání, tak moc díky ... mam z toho radost. Byla to makačka a trvalo to rok a půl. Má to chyby, ale jsem spokojený .. to můžu říct už teď. Čeká mě ještě spousta dolaďování, protože to nejde za 2 dny složit tak, aby všechno sedělo tak jak má. Na nějaké další zásahy se teď necítím ... pokud ano, tak pouze drobnosti. Jsem unavený, budu dolaďovat, leštit, čistit, jezdit po srazech a pokud to půjde, tak si to auto co nejvíc užívat. Díky za podporu a za nápady po celou dobu přestavby. Budu sem i nadále dávat nějaké fotečky, teď už hlavně umělecké .. odkazy na případná nová videa apod. a samozřejmě podle času vám budu odpovídat na otázky
Pecka,pecka,pecka
Ale moc mi tam nepasuje to bílé víčko nádrže,ale podle fotky poznám hovno,real může být jinak.Ale jinak je to fakt TOP A ten introš je hooodně nádhernej
Peugeot 309 1.6 65kw - minulost
Peugeot 306 1.4 55kw - slouží rodičům
Renault Megane II -2.0 16V 99kw -současnost
super práce gratuluju k dokončení ! akorát mi k tomu celkově zakulacenýmu autu moc neseděj ty prahy, myslim, že by šlo vymyslet něco co by k těm nárazníkům ladilo víc
Peugeot.309 píše:Pecka,pecka,pecka
Ale moc mi tam nepasuje to bílé víčko nádrže,ale podle fotky poznám hovno,real může být jinak.Ale jinak je to fakt TOP A ten introš je hooodně nádhernej
maRkus píše:škoda ze tak fotkan neni zespoda.... jinac auto vypada dobre.... a ty ses takovej raperking jo ? bych nerek, podle toho co delas s autem...
jou jou juo nigga
a slecny tvoje ? nebo to je doplnek k felicii ?
slečny jsem si tam půjčil v Čáslavi .. mimochodem jsem tam bral první místo .. což mě moc potěšilo
Ty jsi byl na AMS Párty v Čáslavi?Já tam byl loni jednou a už nikdy víc,sraz úplně o hovně,málo aut,nuda....lepší se škrábat doma v prdeli,ale k prvnímu místu gratuluju,je zasloužené
Peugeot 309 1.6 65kw - minulost
Peugeot 306 1.4 55kw - slouží rodičům
Renault Megane II -2.0 16V 99kw -současnost
jj, sem maxiking, bomberman, koudy, fifty cent ... a já nevim co ještě přezdívek mi lidi vymysleli
jinak Čáslav se mi líbila .. užili sme si tam fakt mrtě srandy a prostředí je tam hezký ... navíc pod střechou, takže i počasí se tam dá přežít deštivý bez výraznýho omezení. 'Samozřejmě je to menší sraz a míň kvalitních aut .. hlavně když bylo blbý počasí a kreje se to s jinýma srazama jako teď
nejdirv uka foto mlady at si nepucujem zajice v pytli
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební