eko je zaplacene ale pod 30 nejduMotor píše:nedivej se na ceny bazaru. jestli mas zaplaceny eko,tak bych kupce mel, tak do 25tis, dle zavad.

Moderátor: Dave0401
eko je zaplacene ale pod 30 nejduMotor píše:nedivej se na ceny bazaru. jestli mas zaplaceny eko,tak bych kupce mel, tak do 25tis, dle zavad.
včera řádili i v Neradě,vytáhli si ho z garážeJosh píše:KOUPIM HORSKE KOLO, nejaka kurva mi ho v nedeli ukradla
Zimáky beru já, tak neser a za to, že ty zimáky smažeš ti dám další Nokii E66 ohnutou do banánu k těm tvým dvěmaDan píše:Octavia 2 Kombi 1,9 TDi 77kw, 170tis.km, tusim ze Ambiente, svetele zelená, do provozu 5/2007, od novoty jeden majitel v ČR, tažné, mozna i zimaky se k tomu najdou...
cena okolo 220tis. Dohoda samozrejmosti...
tel: 777788999
nevis jake to bylo auto?alean píše:včera řádili i v Neradě,vytáhli si ho z garážeJosh píše:KOUPIM HORSKE KOLO, nejaka kurva mi ho v nedeli ukradlaa bylo viděno tmavé auto i uvnitř-combi
slyšel jsem že Opel a za ním jezdil žigulík s přívěsem a podobnou osádkouDave0401 píše:nevis jake to bylo auto?
Veslo, uber. Tady vidim neco podobneho za 22tis.wesly.TDI píše:eko je zaplacene ale pod 30 nejduMotor píše:nedivej se na ceny bazaru. jestli mas zaplaceny eko,tak bych kupce mel, tak do 25tis, dle zavad.nekuri, startuje i v -30 a žere dle nohy 4-5l
potrebuju to jen na prevezeni picovin mezi bytem a obchodem. az budu mit zarizeno, zbavim se toho, casem koupim snad neco normalniho. ted je pro me rozhodujici cena, protoze vybavit a zaridit byt je momentalne priorita.Stasio píše:ty si měl kupit bavora
to je 98 a býlýSly píše:Veslo, uber. Tady vidim neco podobneho za 22tis.wesly.TDI píše:eko je zaplacene ale pod 30 nejduMotor píše:nedivej se na ceny bazaru. jestli mas zaplaceny eko,tak bych kupce mel, tak do 25tis, dle zavad.nekuri, startuje i v -30 a žere dle nohy 4-5l
http://www.tipcar.cz/skoda/skoda-felici ... 70667.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak bych neco podobneho asi taky koupil, kdyby nekdo nabizel.