Jakej by v tom byl rozdíl?Rudi píše:4,2 nebo S6?

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Jakej by v tom byl rozdíl?Rudi píše:4,2 nebo S6?
nikde nesmíte riknout že mi jedete pro skajlajnaZemi píše:Zitra odletam kolem 16,30h tak stastnou cestu prejte.R4ms3S píše:Hoď Zemi, rád kouknuZemi píše:Par jich bylo, ale uz jsem linej fotit...Zitra zrovna letim pro jednu krasavici tak pokud majitel dovoli hodim k nakousnuti.
V sobotu bych mel byt back... Pak udelam nejake foto pokud bude povoleno...
Ty vole to všechno vim ale myslel sem to ironicky protože je to stejnej objemmatt píše:Podvozek, brzdy, interiér, motor...
ďmatt píše:Ačkoliv jsem u nákupu nebyl, tak Zemiho můžu doporučit..dobré jednání, pěkná cena a co řek to platilo
omluvme tommyho neznalostZemi píše:ďmatt píše:Ačkoliv jsem u nákupu nebyl, tak Zemiho můžu doporučit..dobré jednání, pěkná cena a co řek to platilo![]()
Jinak S6 je o 30kg tezsi, ma o 40PS/20Nm vic a zrychleni ma lepsi o 0,2s.A ted si uvedomuju ze mam stejny rozmer gum jako S6... Nemam S6?
Brzdy jsou stejny 321mm mam pocit. Hlavne je to fuk kanoje jako kanoje.
CO to meles za hovna ??? ze nejezdim 50 tak se nepripadam jako frajer... proste nejsem ovce ktera jede 50 na 4proudovce jen proto ze nejakej kokot si to zrovna vymyslel.... Pokud s tim mas ze strachu problem tak to je tvuj boj a lituju te. asi patris mezi ty kteri jezdej porad v levym ne ??? a pak kdyz je vemes z prava tak ti dekujou dalkama, jak sou strasne drsni...BooM píše:Markus: 90% cest nad zákon? gratuluju, jsi frajerrýspekt.
ještě že aspoň některý lidi tu mají podobnej názor jako já.... aspoň si nepřipadám tak sám
ptal sem se, jakou má verzi, jestli obyč 4,2 nebo S6, tak tu nedělej ze sebe volaTommy1978 píše:Hele Rudej co to plácáš jaká neznalost nesmíš se ptát jako blb ???![]()
Tragicomix: To se budu mooc divitEiffel píše:Žádné hádky, hlavně foto
To je z extremu do skoro extremuF.l.a.n.e.l. píše:Než aby si lidé dávali rychle a zběsile nárazníky dopředu. a někteří i ty přední dozadu, tak radši at si koupí JOM a sešroubujou ho
Holt každý má jiné finanční jak možnosti tak i priority v životě
to byli boky boky a málem strom co?Johny55 píše:jedna prirodni
]http://img168.imageshack.us/img168/6177/1hdr.jpg
Zapomněl si napsat to obyč tupče tak neser a 4.2 je obojeRudi píše:ptal sem se, jakou má verzi, jestli obyč 4,2 nebo S6, tak tu nedělej ze sebe volaTommy1978 píše:Hele Rudej co to plácáš jaká neznalost nesmíš se ptát jako blb ???![]()
zatim ti to jde
proč hned skáčeš jak čertík z krabíčky??? Ale je dobrý, že o mě hned všechno víš, co dělám na silnici atp, jak říkam, frajermaRkus píše:CO to meles za hovna ??? ze nejezdim 50 tak se nepripadam jako frajer... proste nejsem ovce ktera jede 50 na 4proudovce jen proto ze nejakej kokot si to zrovna vymyslel.... Pokud s tim mas ze strachu problem tak to je tvuj boj a lituju te. asi patris mezi ty kteri jezdej porad v levym ne ??? a pak kdyz je vemes z prava tak ti dekujou dalkama, jak sou strasne drsni...BooM píše:Markus: 90% cest nad zákon? gratuluju, jsi frajerrýspekt.
ještě že aspoň některý lidi tu mají podobnej názor jako já.... aspoň si nepřipadám tak sám
jjRudi píše:Zemi píše:máš 255/40 17?
Precti si to este jednou.. to je otazka jestli si stejnej jako lidi co pisu... nerikam ze takovej si, a ono co si budem rikat... pulka TF jezdi rychlejc nez predpisovy nesmysly, ale nerekne to...BooM píše:proč hned skáčeš jak čertík z krabíčky??? Ale je dobrý, že o mě hned všechno víš, co dělám na silnici atp, jak říkam, frajermaRkus píše:CO to meles za hovna ??? ze nejezdim 50 tak se nepripadam jako frajer... proste nejsem ovce ktera jede 50 na 4proudovce jen proto ze nejakej kokot si to zrovna vymyslel.... Pokud s tim mas ze strachu problem tak to je tvuj boj a lituju te. asi patris mezi ty kteri jezdej porad v levym ne ??? a pak kdyz je vemes z prava tak ti dekujou dalkama, jak sou strasne drsni...BooM píše:Markus: 90% cest nad zákon? gratuluju, jsi frajerrýspekt.
Tak sem pak dej nějaký foto až bude pokrokButcher píše: Chosse: Nn...Rychnov nad Kneznou
ja netvrdim že jezdim předpisově. ale nechlubim se tim, že nemaRkus píše:....