Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
To sis měl nechat tu oktávutholis píše:Berry: Je to i blbá fotka..Taky jsou na autě nové tlumiče (aspoň dle papíru od bývalého majitele) a opravdu je o něco málo vyšší než ta černá. Takže je možné že tam nedali origo na Fabii RS, ale jen na Fabii..Tak ale může to být i tím že je ta černá na původních tlumičích a ty už jsou unavené.. Tak či onak časem půjde na kw nebo hp tlumiče![]()
Zatím ale ne. Přítulka má čerstvě řidičák, auto má nově po laku poškrábané díly tak si musí zvyknout na parkování než to dáme dolů
![]()
Bílou měl ještě nedávno kamarád a šla za neskutečně obrovský peníze
![]()
![]()
Markus: černý má každej jouda, tohle vypadá mnohem lépe. Ta fotka z dálky je mizerná, v reálu jsou světla mnohem tmavší, zachmuřenější!! Je to fakt bomba![]()
To kazdopadnetholis píše:Butcher: V tom případě bude cenově jinde..
No,tohle asi neBerry píše: Jinak ta bila mohl byt zajimavy kup,je to spis sberatelsky kousek a opravdu rarita, tak by me zajimalo zda to byla opravdu FRS nebo predelavka na FRS nebo jen prelakovana FRSDneska jak se da opravdu sehnat cokoli a udelat presna kopie FRS, tak pak uz jen dohledat podle VIN
Tak ten tvůj golf je nádhernej. Něco takovýho bych taky rád, ale asi né tolik na zemi. A kola, no docela se mi líbí ty BBSka co má třeba maRkus, ale nevim , jak by vypadaly na golfu. Každopádně teď ze začátku koupim něco levnějšího.Chamelion píše:dubi - s tim snížením u jedničky - pokud nechceš pak při maximálním snížení řešit pořád mezeru mezi kolem a blatníkem, tak zvol větší kola jak 13ky...já mám právě 7 a 8x13 s pneu 175/50/ a vanu mám cca 4cm nad zemí...a pořád mám mezeru mezi kolem a lemem vepředu :/
Přesně tak, kdysi dávno jí poskládal mvolesko, pak jí za nějaký to kilo pade prostřelil Kodemimu z SH, ten po nějaký době zjistil, že auto je banán jako kráva a další osud nevímluke.bean píše:No,tohle asi neBerry píše: Jinak ta bila mohl byt zajimavy kup,je to spis sberatelsky kousek a opravdu rarita, tak by me zajimalo zda to byla opravdu FRS nebo predelavka na FRS nebo jen prelakovana FRSDneska jak se da opravdu sehnat cokoli a udelat presna kopie FRS, tak pak uz jen dohledat podle VIN
![]()
![]()
RS naskládaný v SDi bílý boudě
![]()
byla na prodej asi před dvouma rokama za 150 myslím,měla OZ superturismo
Chtěl bych to do baráku takovou skládačku![]()
![]()
to mi je šumák, hodnotim, co vidimKein píše:Má údajně mezeru mezi předním lemem a pneu. Takže je úplně na hovno.Sweden píše:Ta jednotka je boží