Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
JardaFOX hele dotaz... co vede cloveka k tomu koupit nove auto, prodat ho a koupil auto stary jak cela zemekoule ??? jen to nechapu, neber to nejak zle...
maRkus píše:JardaFOX hele dotaz... co vede cloveka k tomu koupit nove auto, prodat ho a koupil auto stary jak cela zemekoule ??? jen to nechapu, neber to nejak zle...
pokud mě pamět neklame tak HHR je rodičů
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
maRkus píše:JardaFOX hele dotaz... co vede cloveka k tomu koupit nove auto, prodat ho a koupil auto stary jak cela zemekoule ??? jen to nechapu, neber to nejak zle...
agresivni jsou jen fanousci koncernu. .. alfisti se nehadaji, ti vi, proc hada a kriz maji radi.
tyhle bitky, co probihaji mezi hrdyma majitelema znacek, beru s usmevem ve tvari. mel jsem dva opely a mam skodovku a alfu. vsechny auta jsem mel a mam rad.
ja kdyz vidim 155tku, tak prvni co me napadne je 155DTM, dokonalost sama.....
Proste hned mam pred ocima toto nadherne video a pred usima uzasnou hudbu.
Lefi, naprostej souhlas a nic nemeni na tom, ze jsem zaprisahlej eMkar, ale toto, to je proste neco, , to co jsi sem dal. Patecni a nejen ta, radost......
Pavelini ja mam rad starsi auta... novy mi nic nerikaj. takovy kalkulacky, na denni jezdeni ok, ale jinac ne. E30,190E, sierra atd... ve verzich dtm nezapomenutelny auta....
Tohle byly "AUTA" jak maj bejt,dneska je defakto všechno spotřebák.Když sem byl malej tak mym snem byla AR155 a MB190E,teď mam Punto a GIV
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
koho berou tyhle italky jako mě a má kabelovku, tak (myslím) na Sport5 dávají sestřihy závodů DTM ... minulý týden sem tam narazil na několik závodů sezony 1993 a Alfy dávaly na prdel jak bavorům, tak medvědům na plné čáře .... musím teda uznat, že tou dobou byly technologicky trochu novější než tehdejší soupeři, ale N. Larini v AR je školil jako malé kluky
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd