Možná bych dal užší pneu ať jsou natáhlý na diskách.Jnak moc pěkný
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Penu na gumy mam objednanou a az sjedu jeden par gum, protoze jedny jsou sjetejsi, tak dopredu pujdou o 1 cm uzsi. Vzadu je 185/50 na 8 palcu to necham vypada to pekne, vepredu je stejnej rozmer, tak tak prijde uzsi 175/50 na 7 palcu.
Smithy píše:Penu na gumy mam objednanou a az sjedu jeden par gum, protoze jedny jsou sjetejsi, tak dopredu pujdou o 1 cm uzsi. Vzadu je 185/50 na 8 palcu to necham vypada to pekne, vepredu je stejnej rozmer, tak tak prijde uzsi 175/50 na 7 palcu.
dikyyy
mas to pekne ale ako markus pise to lizatko a pneu chce ozivit,u nas v clube pouzivame toto: http://www.coyote.cz/produkty-detail.asp?KatID=1&ID=24 doporucujem,par dni to vydrzi a pneu vyzera o 100%lepsi jak ked je od pisku "hneda" a zaprasena
first lowered R E N A U L T C L I O grandtour
http://www.clio-club.sk/ - renault clio club sk/cz
Jo tenhle oživovač je dobrej, stříkám s tím kliky a menší plasty a vypadá to líp. Na kola funguje taky bezvadně. Na druhou stranu, obyčejná nafta + hadr udělaji tu samou službu, akorát nevoní
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
tak jedna fotka pod mostem z dneska, na dalsi sem se nudil a skousel namalovat sachovnicu, ale asi to delat nebudu uz zas to ma plno aut, zachvili bych to asi strhaval
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
David: Todle fáčko má šťávu aji ta šachovnice, ačkoliv je už ohraná by tam moc seděla
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
kubi píše:David: Todle fáčko má šťávu aji ta šachovnice, ačkoliv je už ohraná by tam moc seděla
sedela by tam protoze je auto bily a udelali by se cerny kostky, bylo by to tak jako cely auto decentni, sladeny cerna s bilou, jako udelat to muzu kdykoliv
Chtěl jsem je tam, ale nejdou mě tam, protože mám zavařenej kus dveří, místo adaptéru na zrcátka a ty kapky maj velkou dosedací plochu, takže to zatím odsouvám, kdybych někdy měnil dveře no...
Butcher píše:90% tymu WRC jede Weitec na Rally Acropolis...takze asi tak
Weitec? lol kdyz jsem videl co mi prislo v krabici pro jednoho kamose od Weitec tak to vypadalo hur jak noname z UK. Mluvim o radoby sportovnim podvozku.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ