Flinstoun:Máš recht,s felinou jsem vyjel naposled před zimou...teď byla hlavní priorita škola,ale už jsem bc.,takže zas zalezu do garáže...letos bych mohl dát lak a hlavně podvozek -90/-50
hemi:tak to sem zvedav taky chci ješte dolu stabik je doma , ale jen ho namontovat tak snad mne to pusti niž kamoš taky snižoval, ale nejlevnejšim zpusobem vic foto vypada to hned lip, ale aktualne to je niž, ale nemam foto
Přílohy
P7250054.jpg (191.5 KiB) Zobrazeno 2590 x
EX:VW Golf mk4...............HellaFlush
Now: Audi TT in progres
Já na tom Golfovi pořád nějak nevidím ten USA styl.... čekal jsem pozičky v nárazníkách, malé výklenky na SPZ, nějakej chrompacket,..... a on je to zatím pořád jen upravenej Golf.
Každopádně to vypadá zatím dobře a masku bez znaku
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
mi zatim taky ne ale snad nekdy bude us značky budou pozičky tak po vyplate obednam a dodatečne dodelam sice nebudou v lište ale uvidime jak to bude vypadat chrom paket no nevim to s emi moc nelibi spiše ješte mlhovyk do narazniku
EX:VW Golf mk4...............HellaFlush
Now: Audi TT in progres