Moderátor: Dave0401

hlavne technicky stav
 hlavne technicky stav

mi to házelo prasátka do přilby
  mi to házelo prasátka do přilby

, stydím se az to ale mam klid
  , stydím se az to ale mam klid   a jsem bud na hospode nebo chalupě
  a jsem bud na hospode nebo chalupě 

, marne mam toho ted dost...ale neboj brzy zajdem na pifi se zborit, s favem jsem to uz stihl ale jen castecne
 , marne mam toho ted dost...ale neboj brzy zajdem na pifi se zborit, s favem jsem to uz stihl ale jen castecne 
jojo jsi nasliboval a pak si uteklwesly.TDI píše:jo cca kolem pulnoci jak jsem prisel domu, ale to uz jsem te nechtel budit a rano mi to vydlo z hlavy

Dej ho tamDenis.GTI píše:asi ho tam preci jenom nakonec dam

ten hornbach mi ani nepripominej, se tu zrovna trapim s TO2 přípojkouG3-Lower píše:Dneska rudna ve vitkovicich jak stavi ten novy hornbach jsme se nejspise mijeli...ty astra (lestenka uz z dalky) ja stribrna jetta...Je to tak?

spokojenost
 spokojenost 

néé dělám si řiť
 néé dělám si řiť   konečně je to níže a určo to tomu prospělo
 konečně je to níže a určo to tomu prospělo   No tak teď už jenom kabátek a bude to tOP (s malým t bo je to Opel
 No tak teď už jenom kabátek a bude to tOP (s malým t bo je to Opel   ) Viděl bych na tom nějakou hrubozrnou šedou metlu...něco jak je na tom Kadetu co tady jezdí po okolí
 ) Viděl bych na tom nějakou hrubozrnou šedou metlu...něco jak je na tom Kadetu co tady jezdí po okolí  
 (???ps+)
 (???ps+) .. chtel jsem to vymenit za MK3 ale zacina se mi ten opel libit vice .. mk3 uz je moc tuctova
 .. chtel jsem to vymenit za MK3 ale zacina se mi ten opel libit vice .. mk3 uz je moc tuctova   Dodelam jeste toto, pojezdim a az nasetrim tak to vymenim na E36
 Dodelam jeste toto, pojezdim a az nasetrim tak to vymenim na E36  jinak diky vsem
 jinak diky vsem