Ilegaltuner píše:Tommy vypada to dobřee. Copak to máš za barvu? není to ten značkovač co se používá na označování místa bouračky, kanalu atd ? A BEZBARVÝM TO ZALITE SI NEMAŠ CO?
JJ to je přesně ta barva a zalakovaný to nemam protože takhle to dělá takovej křídovej efekt a vypadá to jak poflokovaný
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
Jardafox píše:
prosimtě dokud se tady nezačaly vobjevovat fotky z us či německej for kde byly auta s ružovejma, křiklavě zelenejma apod kolama a dalšíma věcma, tak to tady žádnýho čecháčka ani ve snu nenapadlo, stejně jak 76 nálepka a ted jak tak koukam wheelwhores nalepky
tím se nechcu nikoho dotknout, at si tam každej cpe co chce, jen je to takový úsměvný
vetší nesmysl sem tu už dlouho nečet znám spoustu čecháčku který to maj na autech už dost dlouho... a pokud to je od někud copy tak primárně z japanu
to tommy: je to pecka
a ten fakanpipkap pohled zepředu je s tim lízem super
Naposledy upravil(a) HANYSx dne 16 čer 2010 15:46, celkem upraveno 1 x.
Já fakt nechápu co je to za módu fotit auto černobíle. Navíc ta fotka není moc ostrá.. To datum by si mohl taky odstranit.. Jinak pěkné místo na focení
tholis píše:Já fakt nechápu co je to za módu fotit auto černobíle. Navíc ta fotka není moc ostrá.. To datum by si mohl taky odstranit.. Jinak pěkné místo na focení
tholis píše:Já fakt nechápu co je to za módu fotit auto černobíle. Navíc ta fotka není moc ostrá.. To datum by si mohl taky odstranit.. Jinak pěkné místo na focení
ja bych to tak tipnul na fotku z radaru
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
to jo, takhle na pohled je vejs, hlavne ten zadek.. fesaka mas. .. pod prevodovkou je misto, i u tyce rizeni, ale uz to tak necham. potrebuju s tim vozit material.
vzadu je pryc jen ten ukoncovaci maly, tam je to jasny, ale ten predek by jeste snesl o neco niz, nicmene dalsi zavit uz by byl podle me moc ... kor u tech gum 175/60/14 nebo nejakou podobnou blbost tam mam (origo rozmer na bawo )
jinak dik, ale fesak to je jen na fotkach ... spodky dveri a prahy jsou KO, zadni vrata jinak barevny a podobne ... ale cpat do toho penize nehodlam, na to mam jinou kasicku ...
asik bychom meli jit tohle resit do jinyho tematu, nez nas sestreli. .. ty neinvestice do fava chapu, mam to podobne. .. dalsi zavit, rizlej, aby padlo pero do misky, uz by to poslal ukrutne dolu, taky si myslim. prevrtat ulozeni tlumice, by slo.
Přílohy
4_105_445__2009-04-16_19-49-26_22.jpg (54.39 KiB) Zobrazeno 1601 x
AR166 píše:asik bychom meli jit tohle resit do jinyho tematu, nez nas sestreli. .. ty neinvestice do fava chapu, mam to podobne. .. dalsi zavit, rizlej, aby padlo pero do misky, uz by to poslal ukrutne dolu, taky si myslim. prevrtat ulozeni tlumice, by slo.
no to uz je jebarna, jeste jsem premyslel, ze ten ukoncovaci maly zavit je pokud se nepletu nahore i dole, tak jeste ho vzit zespodu?
no kdyz jsme to poprve rizli u me tak jsem mel cely tlumic venku - to sel pryc jen ten maly ukoncovaci zespod, a podruhe, nedavno jsme rizli jeste ten jeden velky zespod, ale to uz jsme delali na aute. Kazdopadne kdyby se ten tlumic zase vyndal, tak by to teoreticky zezhora vzit slo ne? (predtim jsem to napsal spatne ... ) otazka je, jestli ta pruzina pak vtom nebude litat a aby si to dobre sedlo do ty horni misky, dolni si pohlidas ...
AR166 píše:asik bychom meli jit tohle resit do jinyho tematu, nez nas sestreli. .. ty neinvestice do fava chapu, mam to podobne. .. dalsi zavit, rizlej, aby padlo pero do misky, uz by to poslal ukrutne dolu, taky si myslim. prevrtat ulozeni tlumice, by slo.