Kubajz píše:Facku si dejte vy všude taháte tu vyjebanou politiku Viď blíči. Tohle té,ma je kapku jiného rázu
BIGPAPA:přeju Ti tu cukrovku,ale i se všema komplikacem,uhnité nohy a tak
no neboj ja mam jiny starosti se zdravím ale nikomu si nestěžuju a ne tady na tom foru
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
mno to potrebuje ale ne od tebe......se koukni jak si dopadl jednou placas a uz vozis kocarek
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Takovéhle clio sme také jednou měly. Jen to teda mělo pět dveří, jiná kola, ale ta barva tam byla stejná A tu slečnu sme k tomu neměly
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Venca Brody píše:Takovéhle clio sme také jednou měly. Jen to teda mělo pět dveří, jiná kola, ale ta barva tam byla stejná A tu slečnu sme k tomu neměly
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Dík , to znamená, že to můžu smazat z toho fcb, posral se mi login na rajceti a jsem líná zakládat novej účet.ksicht tu už všude byl a já neumím fotit, sry.
tady nejde jen o ksicht... proste je skoda kdyz uz je tu tak hezky telo nemit k nemu hlavu... a z fcb kdyz to smazes tak to asi zmizi i z ty citace, protoze to nebude mit ta citace odkud nahravat.