pak jsem odjel na STK a to byla fraška...zustal jsem viset na kanalu a nemohl tam ani zpet

Pane bože, takový vlezdoprdelky, ale no tak chlapy!!!pavelini píše:a ja dnes zvookyho u sebe na dilne zrovna me prepadnul,kdyz jsem vracel GT-Rko. jinak at jsem total anti VWckar, tak jeho jednicka je mazel, moc pekna prace a je na ni vazne videt. Klobouk dolu. Moc pekna prace, jinak za ten nas kamion se omlouvam, ale jsi moc nizko a on moc vysoko no. Hihi
Jinak diky za zmrzlinku, byla uzasna......![]()
![]()
![]()
Verejne se koukej omluvit, bo dostanes peknej trest.......Majky.n píše:Pane bože, takový vlezdoprdelky, ale no tak chlapy!!!pavelini píše:a ja dnes zvookyho u sebe na dilne zrovna me prepadnul,kdyz jsem vracel GT-Rko. jinak at jsem total anti VWckar, tak jeho jednicka je mazel, moc pekna prace a je na ni vazne videt. Klobouk dolu. Moc pekna prace, jinak za ten nas kamion se omlouvam, ale jsi moc nizko a on moc vysoko no. Hihi
![]()
![]()
![]()
![]()
ani ten v tom nema prstypavelini píše:Hned zitra Lovcu sjedu na obede.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ty nam zavidis ze jsme meli siestu na zakladne a ty nikde coooMajky.n píše:Pane bože, takový vlezdoprdelky, ale no tak chlapy!!!pavelini píše:a ja dnes zvookyho u sebe na dilne zrovna me prepadnul,kdyz jsem vracel GT-Rko. jinak at jsem total anti VWckar, tak jeho jednicka je mazel, moc pekna prace a je na ni vazne videt. Klobouk dolu. Moc pekna prace, jinak za ten nas kamion se omlouvam, ale jsi moc nizko a on moc vysoko no. Hihi
![]()
![]()
![]()
![]()
a uz se sjizdi, strkaj prsty.Majky.n píše:Pane bože, takový vlezdoprdelky, ale no tak chlapy!!!pavelini píše:a ja dnes zvookyho u sebe na dilne zrovna me prepadnul,kdyz jsem vracel GT-Rko. jinak at jsem total anti VWckar, tak jeho jednicka je mazel, moc pekna prace a je na ni vazne videt. Klobouk dolu. Moc pekna prace, jinak za ten nas kamion se omlouvam, ale jsi moc nizko a on moc vysoko no. Hihi
![]()
![]()
![]()
![]()
AR166: tohle může napadnout jenom tebeAR166 píše:a uz se sjizdi, strkaj prsty.Majky.n píše:Pane bože, takový vlezdoprdelky, ale no tak chlapy!!!pavelini píše:a ja dnes zvookyho u sebe na dilne zrovna me prepadnul,kdyz jsem vracel GT-Rko. jinak at jsem total anti VWckar, tak jeho jednicka je mazel, moc pekna prace a je na ni vazne videt. Klobouk dolu. Moc pekna prace, jinak za ten nas kamion se omlouvam, ale jsi moc nizko a on moc vysoko no. Hihi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fůůůůůůůůj, to je hnusná představa, teď budu mít noční můryAR166 píše:a uz se sjizdi, strkaj prsty.Majky.n píše:Pane bože, takový vlezdoprdelky, ale no tak chlapy!!!pavelini píše:a ja dnes zvookyho u sebe na dilne zrovna me prepadnul,kdyz jsem vracel GT-Rko. jinak at jsem total anti VWckar, tak jeho jednicka je mazel, moc pekna prace a je na ni vazne videt. Klobouk dolu. Moc pekna prace, jinak za ten nas kamion se omlouvam, ale jsi moc nizko a on moc vysoko no. Hihi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A bylo to vcetne BMW v kombaJnu?zvooky píše:ty nam zavidis ze jsme meli siestu na zakladne a ty nikde coooMajky.n píše:Pane bože, takový vlezdoprdelky, ale no tak chlapy!!!pavelini píše:a ja dnes zvookyho u sebe na dilne zrovna me prepadnul,kdyz jsem vracel GT-Rko. jinak at jsem total anti VWckar, tak jeho jednicka je mazel, moc pekna prace a je na ni vazne videt. Klobouk dolu. Moc pekna prace, jinak za ten nas kamion se omlouvam, ale jsi moc nizko a on moc vysoko no. Hihi
![]()
![]()
![]()
To byla ta zmrzlinka...JOE_Cik píše:kdyby jenom prsty....
včera zvooky prijel na garaz a rozciloval se ze u poklopce ma nejakej jogurt z rána nebo co![]()
![]()
![]()
tak ti dík já se snažim být tichej pozorovatel a ty mě tady propálíšV12 píše:milánek je trosku do zrzata....