Nepoznáš Maďarskýho Ohaře?Yaris WRC píše: tyve cotoe za zmalovaneho chlapa?![]()

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Nepoznáš Maďarskýho Ohaře?Yaris WRC píše: tyve cotoe za zmalovaneho chlapa?![]()
posouzeni nech na nas...*madrfaKING víla* píše:cecki nestojej ani za post
ty ako spravny archivar ich urcite mas na disku tak to nahod znovaRudi píše:pan globus tu smazal cecki jeho pani
BooM píše:víla: doprdele to je postavicka.... co za ni??
Mike Mad píše:prijedu sluzebni fabkou ftdi fcombajnu, nalozim te, doma neco dobryho uvarim a pak te s manzelkou osukame... a pak muzes vypadnout
a kdyz se nam to bude libit tak ti ukazu i fotku svyho wagenu
maRkus píše:a na druhou stranu... vecere/sex to se moc teda nevyplati...
tak bud mas hlad nebo chut ne ?kdet o jako sme, to je bordel... clovek se nazere a pak se mu nechce, to je taktika jak hovado
![]()
![]()
Je ještě levnější varianta - a klidně s večeří a kinem: Pozveš sám sebe na véču, do kina a pak se doma vyhoníštholis píše:Víla: Když si to u tebe spočítám vyjde mě levněji profesionálka![]()
![]()
devítka v kalhotech není zbranGlobus píše:maRkus píše:a na druhou stranu... vecere/sex to se moc teda nevyplati...
tak bud mas hlad nebo chut ne ?kdet o jako sme, to je bordel... clovek se nazere a pak se mu nechce, to je taktika jak hovado
![]()
na to vony spolehaj, že se nacpeš, padneš a budou mít klid
Je ještě levnější varianta - a klidně s večeří a kinem: Pozveš sám sebe na véču, do kina a pak se doma vyhoníštholis píše:Víla: Když si to u tebe spočítám vyjde mě levněji profesionálka![]()
![]()
Víla: a co takhle místo auta nějaký pěkný zbraně, výstroj atd?
Záleží...můžeš to upřesnit? Jsem docela přísnáGlobus píše:maRkus píše:a na druhou stranu... vecere/sex to se moc teda nevyplati...
![]()
![]()
na to vony spolehaj, že se nacpeš, padneš a budou mít klid
![]()
Víla: a co takhle místo auta nějaký pěkný zbraně, výstroj atd?