pavelini: ty voe byl jsem dole na salone, si mel cinknout, ješte jsem v tom nejel kua

žadny nemameAR166 píše:mels pohnout zaclonou, abych si vsim.
voe, si mi rikal, ze to tam ma pekny....AR166 píše:mels pohnout zaclonou, abych si vsim.
Koukal jsem jak blázen že jsi tam byla...Majky.n píše:Tak a já dnes potkala Mišáka i se ženou v Citicích na bruslích
Já mával ale asi nevis v čem jezdim....pavelini to uz ted víMajky.n píše:Ještě, že jsem to nahlásila včas doma, že jdu na brusle, jinak byste mě teď pěkně zavařiliAle jelikož jsem slepá, tak jsem ani jednoho z vás neviděla, takže příště na mě musíte blikat, mávat a nejlíp i troubit, děkuji
![]()
jj pravda, byl jsem úradovatSweden píše:včera zvookyho u nás na městě
No tak to jsem fakt asi slepoň, Golfíka bych poznala, ale jinak opravdu nevím, po čem koukat... Tak snad příštězvooky píše:Já mával ale asi nevis v čem jezdim....pavelini to uz ted víMajky.n píše:Ještě, že jsem to nahlásila včas doma, že jdu na brusle, jinak byste mě teď pěkně zavařiliAle jelikož jsem slepá, tak jsem ani jednoho z vás neviděla, takže příště na mě musíte blikat, mávat a nejlíp i troubit, děkuji
![]()
u nas na meste? nejakej odbor prestupku, dopravka? a ja vul si to u blondaka rozhazel.Sweden píše:včera zvookyho u nás na městě
u nas na mestskem urade, sel na dopravku noAR166 píše:u nas na meste? nejakej odbor prestupku, dopravka? a ja vul si to u blondaka rozhazel.Sweden píše:včera zvookyho u nás na městě