*madrfaKING víla* píše:
no hele, výběrový řízení si představuju cca takhle. posila bych fotky ksichtu, údku v pozoru a káry, k tomu výpis z účtu a časem možná nějakej papír, že je dotyčný zdráv jako já. jo a militantní nehuliči nemusej psát rovnou a k tomu nějaký krátký motivační dopis na téma, co bych proved s nahou vílou.
by šlo, ksyft znáš z fcb, ostatní se domluvíme, papíry nemam to nebylo zadara
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
nicméně bych tu zas všechny tak nesočila z totální zaslepenosti, celou tuhle šarádu jsem rozjela hlavně já a že nedostávám řádnou čočku, na kterou jsem zvyklá je tím, že tu ještě není Aleshi, nebo jak se to píše
jo, a v kalhotečkách je každá dobrá, že? oblečená bych tu zase byla za špinavou arafatku, co si jen vypaluje mozek
*madrfaKING víla* píše:
no hele, výběrový řízení si představuju cca takhle. posila bych fotky ksichtu, údku v pozoru a káry, k tomu výpis z účtu a časem možná nějakej papír, že je dotyčný zdráv jako já. jo a militantní nehuliči nemusej psát rovnou a k tomu nějaký krátký motivační dopis na téma, co bych proved s nahou vílou.
nicméně bych tu zas všechny tak nesočila z totální zaslepenosti, celou tuhle šarádu jsem rozjela hlavně já a že nedostávám řádnou čočku, na kterou jsem zvyklá je tím, že tu ještě není Aleshi, nebo jak se to píše
jo, a v kalhotečkách je každá dobrá, že? oblečená bych tu zase byla za špinavou arafatku, co si jen vypaluje mozek
Aleshi ted klátí důchodkyně a doemixxxe na malorce
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
*madrfaKING víla* píše:
a kterej Ty seš na fcb?
to je míla hepký
"Hledám dívku do 25 let na anální sex, časem možná něco víc"
tholis píše:Říkám postav se k zrcadlu vem do ruky noviny a blejskni se...A uvěřím.. O zveřejnění pér tu nepadlo slovo, to zase vím že ať seš ona nebo on tak je nezveřejníš=proč taky...koho zajímá galerie penisů..kór na TF kde si každej honí malé péro autem.. Jinak pepki a cecki třeba já konkrétně po tobě nechtěl Nechápu u tebe styl mluvi=vyloženě mužský, výrazy co používáš jak pro indentifikace svých tak cizích orgánů (závidím jí prdel=to by málokterá holka řekla).. no a to co píšeš teď je buď hodně velká legrace nebo si hochu přestřelil
Co by jsi nechtěl od výpalky, ktera tu vlastne napíše dej mi pytel huelní amůžeš si semnou dělat co chceš. A na Jinym foru popisuje jak musela žebrat o prachy na lístek.
Hele Bongo-Bongo, ty děláš na šestce? Kdyžtak do PM kdy a v jakym šopu a já Tě dojedu zkontrolovat
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Tak tímhle mě nikdo neurazí. Já žiju ve světě, kde každej má svou cenu a moc si nedělám iluze o tom jak dnešní společnost funguje. a děvka/svině jsem, to jo, ale na druhou stranu je dost naivní přirovnávat mou hodnotu k pytlu hulení
ale to s těma lístkama a jiným forem nepobírám, můžeš to opět prosím trochu upřesnit?
jinak hosi,moc to hrotite.Kazdy ma svuj styl a to ze clovek neni jako ostatni,neznamena ze je hned fetna ktera musi zebrat.
to je tak strašný, až se mi to líbí
jinak teda asi sorry za velký ot...chudáci nevědoucí, co sem vlezou a uviděj fotky na týhle stránce. jinak teda nikdo nic tady, ukončuju výběrové řízení
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
asi se obětuju za vás všechny a pošlu ji fotku myho pindoura aby sem hodila naky fotky a vy ste mohli v klidu honiti
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební