Butcher píše:Tak proc jste nekoupili Cossie?
proc sis nekoupil M5?

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Butcher píše:Tak proc jste nekoupili Cossie?
Kua to me nenapadlo ja mam masku z coswortha.... sem si ho mohl koupit rovnou celyho ja sem blbDOEMIXXX píše:Butcher píše:Tak proc jste nekoupili Cossie?
proc sis nekoupil M5?

Cim by si pomohl od M3?DOEMIXXX píše:Butcher píše:Tak proc jste nekoupili Cossie?
proc sis nekoupil M5?
Neluška píše:já mám snad někde fotky v černý paruce?maRkus píše:Tak sem to presne myslel, este pamatuju fotky na foru.. tak rok zpet...
ouu ty by se mi moc libily na audimirinda píše:artec se delaly v 5x130 a 5x112, já mam 112F.l.a.n.e.l. píše:5*130mirinda píše:Kujukola jsou 3 dílne 19" artec turbo P, predek 8,5" a zadek 10"
nebo 5*100 ... diky.
plus 150koni treba....Zemi píše:Cim by si pomohl od M3?DOEMIXXX píše:Butcher píše:Tak proc jste nekoupili Cossie?
proc sis nekoupil M5?Tady to nevyslo...
Má jí i na obličejový knize...maRkus píše:NELUŠKA jo máš, dávala si to na net
Aha jsem myslel ze je rec o E39.DOEMIXXX píše:plus 150koni treba....
Zemi píše:Aha jsem myslel ze je rec o E39.DOEMIXXX píše:plus 150koni treba....
Butcher píše:To teda nevyslo no.150kLOL Ja si M3 koupil kvuli tomu co dela lip nez M5
Napsal jsem to proto, ze je ta Sierra uz urcite taky neco stala a za ty prachy uz klidne mohli mit Coswortha.Navic podle toho co pise, je zrejmy ze by ho chtel/i.Kdyby to byl mladej kluk tak nereknu, ale jelikoz to delaji s tatikem...
Treba zatacet uz kvuli vaze atd... Proto se v motorsportu pouzivaj nejvic E36 resp. 3er. M5 je dalnicni expres.DOEMIXXX píše:Butcher píše:To teda nevyslo no.150kLOL Ja si M3 koupil kvuli tomu co dela lip nez M5
Napsal jsem to proto, ze je ta Sierra uz urcite taky neco stala a za ty prachy uz klidne mohli mit Coswortha.Navic podle toho co pise, je zrejmy ze by ho chtel/i.Kdyby to byl mladej kluk tak nereknu, ale jelikoz to delaji s tatikem...
mladej kluk to je, podle me si ji koupil jeste kdyz mu ani nebylo 17.....a nevypada, ze by Cossi chtel (alespon me to neprijde),takze jsem tvoje reakce bral jako rejpani, cili zacal jsem rejpat do tebe taky ty KAKU![]()
![]()
![]()
Jinak pouc me co M3 dela lepe nez M5, protoze tobe asyk neco nedochazi ty skoro negre
mě ještě ani těch 17 nebylo a auto nedělám já ale muj tatka a já mu pomáhámDOEMIXXX píše:Butcher píše:To teda nevyslo no.150kLOL Ja si M3 koupil kvuli tomu co dela lip nez M5
mladej kluk to je, podle me si ji koupil jeste kdyz mu ani nebylo 17.....a nevypada, ze by Cossi chtel (alespon me to neprijde),takze jsem tvoje reakce bral jako rejpani, cili zacal jsem rejpat do tebe taky ty KAKU![]()
![]()
![]()
Jinak pouc me co M3 dela lepe nez M5, protoze tobe asyk neco nedochazi ty skoro negre
petr18.vt píše:mě ještě ani těch 17 nebylo a auto nedělám já ale muj tatka a já mu pomáhámDOEMIXXX píše:Butcher píše:To teda nevyslo no.150kLOL Ja si M3 koupil kvuli tomu co dela lip nez M5
![]()
![]()
jéé moje fotky
Butcher píše:DMX Revival: Ja to pochopil spravne, ale mel jsem drzet hubu.Kdybych se tady mel vyjadrovat ke kazdymu autu, jehoz majitele jednani nechapu, asi bych nedelal nic jinyho.
Co se tyka M3 vs M5....rikas pouc me, ale zjevne ses nepoucitelnejTu 100hp e39/e60-1 minelu prejdu mlcenim
Ale nejenom ze seriova e36 jede rovne v podstate na chlup stejne jako e39 - vyzkouseno
Ona taky diky tomu ze je o cca 200kg lehci a ma ten podvozek "trochu jinak" nastavenej i o neco lip zataci atd...a to jsou presne ty duvody, ktery pro me byly rozhodujici....prece jenom to mam jako hracku