byl jsem tam, ale nevidel.pavelini píše:Ja dnes AR166 u OBI na krahaci kolem 15:30
Ha, opět jsem byla viděna, ale nikoho jsem si nevšimlahabitat3 píše:no a dnes rano same misto akorat X5..![]()
![]()
Ja byl za kruhacem pod mostem, mame tam bagr a osmikolky vis? A jeste k tomu jsem tam byl Vitem.....AR166 píše:byl jsem tam, ale nevidel.pavelini píše:Ja dnes AR166 u OBI na krahaci kolem 15:30
tak to uz bylo hodne maskovani.pavelini píše:Ja byl za kruhacem pod mostem, mame tam bagr a osmikolky vis? A jeste k tomu jsem tam byl Vitem.....AR166 píše:byl jsem tam, ale nevidel.pavelini píše:Ja dnes AR166 u OBI na krahaci kolem 15:30![]()
![]()
![]()
![]()
ono ze zastavky se blbe blika.. priste vytsim baterku co mam na klicich..Majky.n píše:Ha, opět jsem byla viděna, ale nikoho jsem si nevšimlahabitat3 píše:no a dnes rano same misto akorat X5..![]()
![]()
Příště aspoň zablikej, to tě snad zaregistruji
![]()
Neni problem, určite nejaka vypadla hadička nebo podobna blbostpavelini píše:Jinak ja mel dnes v aute zvookyho a dekuji mu, on vi a pripravuji ho na zitra, pac ho budu opet otravovat a Rado? Pos...s se smichem, kde byla zavada. Uz je vse v poradku......![]()
![]()
![]()
pavelini píše:Zena zmrzlina, za 53....Jsem malem praskl smichem......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()