Se taky jednou ulesti k smrti kanour jeden......AR166 píše:lukas lesti, tady ma nick greene. zkus mu napsat SZ, obcas sem chodi.
Pokec III.
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pokec III.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
uz sem si ho nasel vcera a napsal tak az se prihlasi tak snad odepise....AR166 píše:lukas lesti, tady ma nick greene. zkus mu napsat SZ, obcas sem chodi.
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak, jojojo. Pekna Puma, jen co je pravda, jinak na zakladku? Fakt? no mazec jako ty brdo......bigworm píše:Jojo zname se aspon od videni.....mel si bile Evo, myslim zlutou Octavku atd.....a asi si nepamatujes ze jsme spolu chodili na zakladku do Tuhnic:))......pavelini píše:Nebydlel jsi v Tuhnicich? Podle auta,?
Puma uz nema ty kola co mela ted vypada desne......jinak na druhym stupni si se mnou vysmelilpavelini píše:Presne tak, jojojo. Pekna Puma, jen co je pravda, jinak na zakladku? Fakt? no mazec jako ty brdo......bigworm píše:Jojo zname se aspon od videni.....mel si bile Evo, myslim zlutou Octavku atd.....a asi si nepamatujes ze jsme spolu chodili na zakladku do Tuhnic:))......pavelini píše:Nebydlel jsi v Tuhnicich? Podle auta,?![]()
![]()
![]()
odznaky z aut
Naposledy upravil(a) bigworm dne 01 črc 2010 21:03, celkem upraveno 4 x.
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
mas SZ.bigworm píše:uz sem si ho nasel vcera a napsal tak az se prihlasi tak snad odepise....AR166 píše:lukas lesti, tady ma nick greene. zkus mu napsat SZ, obcas sem chodi.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 
dik mocAR166 píše:mas SZ.bigworm píše:uz sem si ho nasel vcera a napsal tak az se prihlasi tak snad odepise....AR166 píše:lukas lesti, tady ma nick greene. zkus mu napsat SZ, obcas sem chodi.
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
.. musím se podělit se svým zážitkem. Seděl jsem před půl hodinou ve Ferrari. Typ nevím, vyklápěcí světla, rok tak 1992. Sice bouranym, ale stejnak zážitek. Studená hliníková řadička, co cvaká při přeřazení, super posez, nádherný hrany všude kam se podíváš.. Luxusní youngtimer, kterej Drásta vysekal hned při převozu, při první jízdě.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 
to by mohla byt testarossa ? jinak to jsou holt stary auta bez stabilizaci, protiprokluzu atd

R6 twin turbo + V10 + V12
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
jeste tam zajdu a nofotim to. kazdopadne bude velkej problem z opravou. predek míň- blatnik, naraznik, zadek hodne- cely celo v hajzlu a levej blatnik, motor ok.. vezl ho z anglie a v nemecku, v 5 rano, vyjizdel z pumpy na dalnici. blizici se kamiony, pridani plynu, hodiny a o svodidla.. jedna pani vypravela.
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to je lonske story, tak by to mela bejt Testa.....

A prej tooooooooooooooooooooooooooolik pritom prselo.....

A prej tooooooooooooooooooooooooooolik pritom prselo.....
Fabka RS se zajímavym počtem ujetych km....
http://auto.bazos.cz/inzerat/6522626/Pr ... bia-RS.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://auto.bazos.cz/inzerat/6522626/Pr ... bia-RS.php" onclick="window.open(this.href);return false;
BBS Motorsport
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Tobe ta dnesni debata neda vid?

Neboj, držim se při zemi....nemam na to bohužel koruny ale moc by se mi takovy auto libilo..ale černa je černa... 
BBS Motorsport
Vzdyt pisu ze na RS nemam koruny....ale jako daily car by se mi to libilo moc...misto modrakaV12 píše:fabii? to neeee....to radeji dodelej G2
BBS Motorsport
To auto si drzi porad svoji cenu uz hodne dlouho a neklesa...myslim ze i zajem o ne je....nj asi jako kdyz by se mi libilo GIII GTI TDI 20 Jahre Edition...taky jsou porad v cene...
BBS Motorsport
hmm... to me by se libila M3 e30...taky nako neklasa, bo pravej opak... a to bych snesl i onzarovou 
R6 twin turbo + V10 + V12
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
A ja se musim trosku pochvalit, v nedeli jsem v KV na draze vyhral prvni zavod s HPI Bajou 1:5ti. S touto ale v ruzovem provedeni http://www.hpi-rc.cz/baja-5b-ss-kit-vce ... vana-8371/" onclick="window.open(this.href);return false;
jinak bezne jezdim s timto provedenim. http://www.hpi-rc.cz/baja-5t-rtr-s-karo ... bila-8372/" onclick="window.open(this.href);return false;
Takže gratulujeme vítězům a pořadí je takové:
1. místo obsadil Pavelini
2. místo Žito
3. Dejvw
A muj report zde, nic nemuzu mit v klidu, ani toto, hihi
Jinak poradne fotos a videos dodam, pokud bude zajem
Jako zavody super. poradeteli HPI RC gratulace a podekovani.
Jinak ja si to uzil se vsim vsudy. V poledne byla Baja jeste bez tlumicu, ktere lezeli na ponku rozebrane. Misto treninkove jizdy jsem opravoval pretrzenou snuru.
Semifinale jsem prezul z leva na pravo a u toho jsem stresem prosustroval matku kola(proste bezne nemyslitelne na prostoru meho prazdneho kufru v aute) a uz se na me cekalo, Roman zapujcil svou, timto dekuji. Odnesl jsem se na start a tam motor umrel, odnesl jsem Baju do depa a semi se rozjelo beze me. Otevru okynka a ztracena matka byla na tahle plynu sprajcla a drzela brzdu, vyndal jsem ji, nastartoval a se ztratou dvou ci tri kol najel na drahu.
To byla akce.
Start ve finale, od startu se Bajaja zakousla a vystrelila do vedeni, po peti minutach z 20 ve vedeni, jsem na rovince videl, jak se pri plynu nafukuje zadni guma do krasneho ačka, rikam no parada no, snad si toho ostatni nevsimnou a nezacnou pridavat.
No rovinky na rychlou vrkacku a leve zatacky bez boku. Jinak jsem mohl letet dal. Nevim, kolik kol by jeste vydrzela, zvitezil rozum a jel jsem na udrzbu. V depu byla pulka pneu mimo ring a drzela si myslim silou vule, nechapu hihi. Jinak zavody super a je to o tom se hlidat a usmernovat no, kazdej dela nejakou chybu behem jizdy. Super pocasi, diky nahazovacum a pojezdeni uzasne. Proste paradni nedele......
jinak bezne jezdim s timto provedenim. http://www.hpi-rc.cz/baja-5t-rtr-s-karo ... bila-8372/" onclick="window.open(this.href);return false;
Takže gratulujeme vítězům a pořadí je takové:
1. místo obsadil Pavelini
2. místo Žito
3. Dejvw
A muj report zde, nic nemuzu mit v klidu, ani toto, hihi
Jinak poradne fotos a videos dodam, pokud bude zajem
Jako zavody super. poradeteli HPI RC gratulace a podekovani.
Jinak ja si to uzil se vsim vsudy. V poledne byla Baja jeste bez tlumicu, ktere lezeli na ponku rozebrane. Misto treninkove jizdy jsem opravoval pretrzenou snuru.
Semifinale jsem prezul z leva na pravo a u toho jsem stresem prosustroval matku kola(proste bezne nemyslitelne na prostoru meho prazdneho kufru v aute) a uz se na me cekalo, Roman zapujcil svou, timto dekuji. Odnesl jsem se na start a tam motor umrel, odnesl jsem Baju do depa a semi se rozjelo beze me. Otevru okynka a ztracena matka byla na tahle plynu sprajcla a drzela brzdu, vyndal jsem ji, nastartoval a se ztratou dvou ci tri kol najel na drahu.
To byla akce.
Start ve finale, od startu se Bajaja zakousla a vystrelila do vedeni, po peti minutach z 20 ve vedeni, jsem na rovince videl, jak se pri plynu nafukuje zadni guma do krasneho ačka, rikam no parada no, snad si toho ostatni nevsimnou a nezacnou pridavat.
No rovinky na rychlou vrkacku a leve zatacky bez boku. Jinak jsem mohl letet dal. Nevim, kolik kol by jeste vydrzela, zvitezil rozum a jel jsem na udrzbu. V depu byla pulka pneu mimo ring a drzela si myslim silou vule, nechapu hihi. Jinak zavody super a je to o tom se hlidat a usmernovat no, kazdej dela nejakou chybu behem jizdy. Super pocasi, diky nahazovacum a pojezdeni uzasne. Proste paradni nedele......
- Přílohy
-
- zavody kv1.jpg (198.53 KiB) Zobrazeno 1728 x
-
- zavody kv2.jpg (168.4 KiB) Zobrazeno 1728 x
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Jin ak at je prehled, s timto zavodim. Zavodim ale relaxacne, hihi
http://www.youtube.com/watch?v=ZhUENbbN ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=sZTLPqds6lU" onclick="window.open(this.href);return false;
a toto je jen na paradu na pohodicku a radost.....
http://www.youtube.com/watch?v=0gue9G56Ems" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=ZhUENbbN ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=sZTLPqds6lU" onclick="window.open(this.href);return false;
a toto je jen na paradu na pohodicku a radost.....
http://www.youtube.com/watch?v=0gue9G56Ems" onclick="window.open(this.href);return false;
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
gratuluju.
.. 2,5 kone na 10 kg. masakr. 
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Kujujuju, prdel jako svina, ale jako vazne.......