A táhne policajty

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
odpusť mou drzost.. ale takhle by to bylo TOP! TOP !AR166 píše:Mám zdegradovaný jízdní vlastnosti asi o 10 cm.
400 kg srotu.phaeton_esc píše:ale je přece dole, to se cenní![]()
mě by spíš zajímalo jestli se na něj dá vlastně něco naložit, když je tak složenej..
ano, je to starej obouchanej delnik.. uzasnej je v tom, ze nejlepsi leta prave proziva.m.artty píše:Nic proti vaším názorům, ale co je na tom pickupu tak úžasného? Vždyť je to jen starej obouchanej dělník, co má svoje nejlepší léta dávno zasebou.....
Už jsem myslel, že jsem snad jediný, kdo je toho názoru, že mít ten pickup v takovém stavu jako ho má AR166 tak sním nevyjedu ani ze stodoly. Typická ukázka české "manufaktury"...Nejen, že je to zrezlý, ale taky několika barevný na posfařovanejch homokolech a zadní vrata vypadaj jako kdyby byly vyrobeny z brány obecní JéZéDé. Jestli má nějaký "výrobek" představovat význam slova "tuzing" tak je to právě toto něco, bůh ví co to vlastně je...m.artty píše:Nic proti vaším názorům, ale co je na tom pickupu tak úžasného? Vždyť je to jen starej obouchanej dělník, co má svoje nejlepší léta dávno zasebou.....
...řekl majitel monstrózně oplastovaný Fabie HTP...Kein píše:Jestli má nějaký "výrobek" představovat význam slova "tuzing" tak je to právě toto něco, bůh ví co to vlastně je...