Lambo dveře - technická

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
Nikitta

Lambo dveře - technická

Příspěvek od Nikitta »

Ahoj, nevíte, jak je to s technickou? Zvažuji koupi auta, které má dodělané lambo dveře, ale nemá změnu zanesenou v TP. Takže otázka zní, dá se s tímto udělat technická?

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Re: Lambo dveře - technická

Příspěvek od BIGPAPA »

no uplně normálně, technikovi bude naprosto jedno jestli se dveře otevíraj klasicky nebo nahoru
horší to bude při bočním střetu kde se neví co to na daným autě udělá
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Já bych spíš řekl, že se to líbit nebude. Je to neschválený zásah do konstrukce vozidla.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Vzhledem k tomu za jaké malichernosti odtamtud vyhazujou bych řek, že tě poženou 8)
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Jirka.Kolouch

Příspěvek od Jirka.Kolouch »

Bohužel to nebude bez problému. Nebo to bude bez problému, ale se známostí a nějakým dukáty :|

Už se těším, až budu dělat technickou s mou Mazdou. Ale třeba si rámu, provařených pohyblivých spojů, vykuchaného interiéru, makrolonu, jiných kol a vlastně "jiného celého auta" ( až na VINka :D ) ani nevšimnou :?:
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo

Český sen a pár dalších krámů

starter

Příspěvek od starter »

neprojde a ani nesmí, navíc je to frajeřinka co letěla před 15ti lety a pro rovný kšilty s rozkrokem u kolen
odtah od 7kč/km 731810210

Kesam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesam »

Pokud to má lambo dveře tak to auto bude stejně asi víc předělané ne??? Takže vubec nechápu co tady řešíš technickou na černotu a je to ne :lol:
Ford Fiesta mk3 styling aneb auto ze vsi :-)http://www.kesam.cz
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!

bmwings

Příspěvek od bmwings »

Technickou jsem udělal! stálo to nějakej ten dukát a dveře jsem nesměl otvírat směrem na horu, ale větší problém v tom nebyl. jedině, co ti můžou vytknout, je to zásah do konstrukce vozidla. je to záměna pantu a origo pant nemá žádnou homologaci.

tragicomix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tragicomix »

starter jses nejakej chytrej, kazdopadne neprojde pokud to nejsou primo originaly pro ten vuz, jejich porizovaci cena je nekde kolem 35tis. a vys..jak rikal Kesam, asi tezko potkas auto ktery ma "jen" LSD kazdopadne ja to resim technickou bez auta!
www.plasti-dip-it.cz / http://www.facebook.com/PlastiDipIt

TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “

bmwings

Příspěvek od bmwings »

myslím si, že technická nebude řešit, zda jsou to origo, určené pro dané auto a píše, že chce koupit auto, už s lambama, nejspíš budou universály. sám mám universály a jak jsem pasl, nechtěl, ať je otvírám nahoru, ať nemá zbytečné vysvětlovaní. Peníze, co jsem dával na víc, byly i za jiné úpravy, ale jak říkám, neměl jsem větší potíž udělat technickou

tragicomix
Kontaktovat uživatele:

nebude resit? chlape tak to asi zacnu jezdit na technickou tam kde ty 8) u originalu jde o to ze maji TUV cemuz odpovida i cena proto se daji zapsat do TP a je klid :lol:

Kesam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesam »

Kam jezdíš na stk?? Já musím z Budějc až do Prahy tak pokud je to blíže taky bych tam zajel :D
Ford Fiesta mk3 styling aneb auto ze vsi :-)http://www.kesam.cz
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!

bmwings

Příspěvek od bmwings »

jen jsem psal, jak to probíhalo u mě! jsem od olomouce a říká se, že tu máme nejpřísnější komisaře! ješte k originálním lambodoors, když jsem to řešil já, zhruba před 2 roky, tak byly na trhu akorát LSD, stáli 50.000,- a na moje auto se nedělali!

tragicomix
Kontaktovat uživatele:

je mozny ze se nedelali, ale o tom tu rec ted neni, mel jsi asi stesti protoze ja kdyz prijedu na blbou evidencku u nas v Prerove na STK tak tam cekam hodinu jak kreten nez si ti bachrati curaci dopiji kaficka...rika se ze pokud je auto v takovym stavu ze by nikde neproslo tak v Kromerizi na STK projde:)

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Hlavně to tu řeště veřejně, STK na černo atp. 8)
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Nikitta

Příspěvek od Nikitta »

to Kesam: auto právě jinak předělané není, jen má ty dveře... :)

Jak jsem zjistila, tak by to problém byl, takže to nebudu riskovat. Ptala jsem se vlastně jen proto, že mi prodejce v autobazaru tvrdil, že to technickou normálně udělá, což mi bylo divný, proč teda ty dveře nejsou dopsaný v TP.... :)

tragicomix
Kontaktovat uživatele:

samozrejme ze pokud to stoji v bazaru a ma to jit na tehnickou tak ji to udela at ma dvere nebo ne, bazaristi to maji podchyceny jinak..

Yurii

Příspěvek od Yurii »

Jedna důležitá věc kterou by ty LSD mělo umět je otevírání i do strany, pak už se s technikem dá většinou něják dohodnout. A nebo to chce když si auto koupíš, udělat nějákou dohodu s bazaristou, že Ti v případě problémů tu technickou zařídí, ať tak či onak, bude to stát nějáký dukátky. :roll:
Já třeba technickou musím řešit mimo už jenom kvůli absenci štelování světel z interieru vozidla, pravidelně mne stojí technická i emise něco přes dva litry, zas mi ale nehrozí že neprojdu :) Halt je dobrý mít známý :) :P
Pětka f kombajnu

tragicomix
Kontaktovat uživatele:

ja to mam udelany tak abych v pripade potreby bezpecne vystoupil treba pred PCR jen pootevrenymi dvermi do boku, ne moc ale staci to, otvirat nahoru je nemusim...BIGPAPA nevim co by se melo stat pri narazu do strany vzhledem k tomu ze system LSD je ulozen v puvodnim ulozeni pantu, prakticky je tam navic jen ten system, jinak ulozeni dveri, zamku je puvodni..nejsem expert, jestli vis vic prosim pouc me...

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Tragi.... do strany dou ty dvere zlomit pres blatnik... nahoru nevim no....
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

machajda

Příspěvek od machajda »

zdarec..ono asi bude hodne zalezet na tom,kde se technicka dela,tzn kdo tam zrovna stoji..pokud trefite na chytrolina,tak mate smulu...predpisy se daji vykladat ruzne....originalni pant dveri nema samostatnou homologaci..navic u LDS se jedna pouze o vymenu pantu za pant..tudiz nejde o konstrukcni zasah...pokud trefite na chytrolina a bude vam tvrdit,ze pant nema samostatnou homolagaci ale jedna celkovou homolagaci vozidla,budete mit smulu......takze asi tak.......

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“