cukani

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Aladin
Kontaktovat uživatele:

cukani

Příspěvek od Aladin »

Ahoj, nedávno jsem prodal Swifta 1,3 GTi (závodní výfuk, váha větší, klapka 60mm, čip) jednomu klučinovi a teď má následující problém:

"tak se zavodnim cipem jedes a pri 2200 otackach to uplne zaskrti plyn jako by si ho pustil a brzdil motorem a takhle dokud neklesnou otacky nekam k 1800 a pak jak drzis plyn tak to zase vytsreli do tech 2200 a porad dokola. nastartujes za 2 hodiny a nedela to. rano dokonce to bylo az ve 3000 a ted s tim original chipem to dela jeste hur a rekl bych i tak nejak vic nahodne. jedes 2 hodiny z prahy po dalnici a za celou cestu to neudela ani jednou a hodinu to nechas stat a zacne to zase. poprvy mi to udelalo asi pred 2 mesicema pak byl mesic klid. pak zase tak sem to chcipnul nastartoval a udelalo to jeste jednou a prestalo. ted naposled nepomohlo ani chcipani. menil sem tam pak hned ten original chip takze sem odpojil baterku a stejne to hned zaclo delat."

nevíte někdo, kde by mohl být problém? mi se to nestalo ani jednou :(
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB :lol:) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“