- 230620100461.JPG (47.46 KiB) Zobrazeno 3099 x
- 230620100471.JPG (34.73 KiB) Zobrazeno 3099 x

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

este ze je poistene aj proti tomu
  este ze je poistene aj proti tomu  

Jen by bylo fajn, dopsat, že ten "syndrom" jste si vytvořili vy, já se pak na vás pouze svezl. Felínu jsem pomlouval i v době kdy jsem jí vlastnil a to jste jen tak brebtali, jelikož to byla pravda. Což tam ti odvážnější z vás potvrdili. Ale jakmile jsem si koupil Volvo tak jste se začli o něj opírat, když jste neměli jak argumentovat a žeto bylo často. To je holt smutnétholis píše:Já ti dám drůbež ty veprové jednoButcher píše:Uz to tu psal Kubi...pak prijde drubez, zahlasi to znovu a ty mu za to das jeste palec nahoru
Keina znám ještě z dob kdy psal na Felicia klub.. Takže vím o syndromu: "volvo" už dlouho, jen jsem chtěl osvítit další
 Kdybych si koupil BMW, MB, traktor nebo letadlo, bylo by to naprosto stejné.
 Kdybych si koupil BMW, MB, traktor nebo letadlo, bylo by to naprosto stejné.  Ovšem nepopírám, že mě to nebavilo
 Ovšem nepopírám, že mě to nebavilo  

Ale s tou slušností máš pravdu, ze začátku jsem totiž chtěl jen lidem otevřít oči, že felicie není střed vesíru (byl jsem bláhový
 Ale s tou slušností máš pravdu, ze začátku jsem totiž chtěl jen lidem otevřít oči, že felicie není střed vesíru (byl jsem bláhový  ). Ale jelikož jsem pak pochopil, že vám není pomoci, tak už jsem se pak jen posmíval pro mé vlastní potěšení, pak mě to ovšem pomalu přestávalo bavit, toť asi důvod odchodu.
). Ale jelikož jsem pak pochopil, že vám není pomoci, tak už jsem se pak jen posmíval pro mé vlastní potěšení, pak mě to ovšem pomalu přestávalo bavit, toť asi důvod odchodu. 

Všechno to házejte k zemi a pak dělejte ze sebe píče, když se stím autem snažíte někde dojet, tohle je totiž cool. Jo a málem bych zapomněl, upadlo mu z toho i lízo, ale jel dál asi si toho nevšim. TUNÍÍNG!!!
 Všechno to házejte k zemi a pak dělejte ze sebe píče, když se stím autem snažíte někde dojet, tohle je totiž cool. Jo a málem bych zapomněl, upadlo mu z toho i lízo, ale jel dál asi si toho nevšim. TUNÍÍNG!!! 

Flanel se mu nesměj,HTP žere i trávu u silnice,není divu že ještě nenašetřil na barvu na tu ohyzdnost.
  Flanel se mu nesměj,HTP žere i trávu u silnice,není divu že ještě nenašetřil na barvu na tu ohyzdnost.   
   Keine kam jsi vůbec dal 850ku?
 Keine kam jsi vůbec dal 850ku?   Jsem měl za to,že to je to jediný pravý auto pro tebe a koukám že máš motokáru.
  Jsem měl za to,že to je to jediný pravý auto pro tebe a koukám že máš motokáru.  
 ... jsem myslel ze u Hlucina mate dobre cesty ke sterkovne.. nebo ty jsi z jine prdele?
 ... jsem myslel ze u Hlucina mate dobre cesty ke sterkovne.. nebo ty jsi z jine prdele?