Aktuální fota vašich aut

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
patt-
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktuální fota vašich aut.

Příspěvek od patt- »

ja mam tiez taku prihodu z pred tyzdna,som, sme sa boli kupat a cesta piskova najvacsie jamiska, ja mam zatial len -4,5cm a mal som problem tade ist :lol: ale bavilo ma to kluckovanie medzi dierami a pojdem nizsie aby ma to bavilo v aute este viac,... spek
first lowered R E N A U L T C L I O grandtour
http://www.clio-club.sk/ - renault clio club sk/cz

crazyape

Příspěvek od crazyape »

Pemare dalsi fotky s novyma kolama! Vypada to suprove

PemaR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PemaR »

Nasazoval sem je dneska vecer, jeste nejsou ani vyvazene zatim jen zkusebni provoz :D

Obrázek
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C

Motor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Motor »

kua pemar, to facko se mi zacina libit. jeste bych striknul vnitrek svetel a mlhovek do matovky
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Pemar, vis ze si snizenim znicil dynamiku podvozku :lol:

To facko vypada libove 8) zachovale....

A KEINE uz se na to vyser, uz je to trapny...
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

dole

Příspěvek od dole »

jeeeeee on je tu homousek Kein, no tak tj bomba, vsichni si rikali kam si zmizel,takze kdyz te vsichni vypiskali z felicia fora tak prudis tady...? to sem zvedav jak dlouho ti to vydrzi...

rozume pro lidi kdo Keina nezna:

je to asi 20lety mlady smrkac, ktery dostal v 18let Felicii od maminky,aby chudak nemusel MHD,kde ho starsi (v pripade Keina i mladsi :lol: ) zaci sikanovali...

pak ale naseho mladeho Keina zacali na ulicich predjizdet i starsi vozy a pan Kein zasedl k pocitaci a zacal hledat co nejsilnejsi auto aby mohl pred Marenkou z vedlejsi vesnice machrovat ze vsem ujede....
Kamos se uz 2roky zbavoval,absolutne neprodejneho nejhranatejsiho Volva co kdy Volvo delalo s nejakym benzinovym silnym moterem,ktery ma najeto 600tis a je uz nad smrti, chytrakovi Keinovi nabulikoval,ze tim da vsechny...

Inu nas mlady Kein prodal mamy Feldu a za usetrene penize utikal panu dat vsechny penizky, pan si mnul ruce jakou chytnul rybu a nas Kein je ted nerychlejsi na planete...

ale protoze ho holky nechtej a mama ho nesponzoruje uz,tak zadny tuning udelat nemuze a nema na nej prachy,tak misot onanovani u pocitace hani co se da...

gratulace mas fajn program.. tesim se na tve duchaplne prispevky spek

Badd

Příspěvek od Badd »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smich: :smich: tak toto mě celkem rozesmálo

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Tohle je základ pro kvalitní flame... Budu to pečlivě sledovat. 8) :lol: :lol: :lol:
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Kluci, já bych Keina až tam moc nezatracoval... on má totiž občas pravdu, jen si to ostatní tak nějak nechtějí připustit. Na druhou stanu musím ovšem říct, že někdy by si mohl svojí poznámku odpustit.... Ono to co napsal teď jako poslední je pravda. Snížené auto co to jde je krásné, ale často nepoužitelné. Nic nemám proti lidem, kteří si jsou vědomi, že s tím asi nemůžou lítat po polních cestách a po místech, kde to stojí opravdu za hovno....a umí s tím jezdit. Co mě dokáže nasrat je auto na zemi, které přejíždí 5 minut jeden retardér a ještě má puštěnou nějakou strašnou hudbu na max :lol: samozřejmě když jedu za ním, jinak mě to nesere.... je to jeho boj. Ale nemyslím si, že by byl problém TF :wink:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

deywis

Příspěvek od deywis »

prosimtě pemare, co tam máš za podvozek?
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Ono je pravda ze KEIN ma pravdu tak v jednom ze sta prizpevku, zbytek totalno hovna...

Pane DOLE diky za perfektni cteni...
m.artty vis jak... bud si me predjed nebo se za tim volantem klidne poser... :lol: proste bud bude kvalitni rovna silnice nebo pojedu hoooodne pomalu, uz jen z principu.

PEMARE cumim na to znovu a znovu.... ty kola tomu sednou jak prdel na hrnec... 8)
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

lefi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lefi »

dole píše:jeeeeee on je tu homousek Kein, no tak tj bomba, vsichni si rikali kam si zmizel,takze kdyz te vsichni vypiskali z felicia fora tak prudis tady...? to sem zvedav jak dlouho ti to vydrzi...

je to asi 20lety mlady smrkac, ktery dostal v 18let Felicii od maminky,aby chudak nemusel MHD,kde ho starsi (v pripade Keina i mladsi :lol: ) zaci sikanovali...

pak ale naseho mladeho Keina zacali na ulicich predjizdet i starsi vozy a pan Kein zasedl k pocitaci a zacal hledat co nejsilnejsi auto aby mohl pred Marenkou z vedlejsi vesnice machrovat ze vsem ujede....
Kamos se uz 2roky zbavoval,absolutne neprodejneho nejhranatejsiho Volva co kdy Volvo delalo s nejakym benzinovym silnym moterem,ktery ma najeto 600tis a je uz nad smrti, chytrakovi Keinovi nabulikoval,ze tim da vsechny...

Inu nas mlady Kein prodal mamy Feldu a za usetrene penize utikal panu dat vsechny penizky, pan si mnul ruce jakou chytnul rybu a nas Kein je ted nerychlejsi na planete...

ale protoze ho holky nechtej a mama ho nesponzoruje uz,tak zadny tuning udelat nemuze a nema na nej prachy,tak misot onanovani u pocitace hani co se da...

8) 8) :smich2:
něco takového si tu myslí pulka fora,aspon je to potvrzené...pobavil jsi.hlavně že tu dává rozumy :smich:

tragicomix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tragicomix »

pulka fora?? ja si myslim ze ze sebe vypoti hovno pokazde..ale myslim ze ted ho to teprve zacina bavit :lol:
www.plasti-dip-it.cz / http://www.facebook.com/PlastiDipIt

TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “

Berry_MLK

Příspěvek od Berry_MLK »

Fáčko super.

Taky se přimlouvám za tmavý vnitřky lamp a mlhovek.
eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
eX Corsa C low and slow
Astra H 1.9CDTi

H.o.m.i.e.

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

To Fáčko je pecka 8)

Linkisek

Příspěvek od Linkisek »

:zadek: ...
DSC01618.JPG
DSC01618.JPG (111.02 KiB) Zobrazeno 2132 x

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

to je
Obrázek
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

jako peugeoti hezky, ale ty nohy a zadecek dokonaly. nejaka fitnesska, ne? gratuluju. 8)
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

ta ženská tam vubec nebyla když se to fotilo :lol: :lol:
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

fotošop umí ale věcí :-D :-D :-D
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Tak odemne jedna nefotoshopova.... :lol:

Obrázek

PemaR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PemaR »

deywis píše:prosimtě pemare, co tam máš za podvozek?
HP sporting + pridelavane drazky :wink:
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C

kubajzsemily
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubajzsemily »

sice to neni auto ale jezdí se natom taky..... Fichtlmania 2010, 24hod ve Štikovský rokly, 4 v týmu, perfektní atmosfera
Přílohy
po
po
34890_1550584803972_1215669079_31546546_4657752_n.jpg (150.32 KiB) Zobrazeno 2007 x
před
před
DSC08163upr.JPG (119.39 KiB) Zobrazeno 2007 x
Seat Leon Top Sport
Škoda 120- ukrutnej nářez http://www.stream.cz/video/162708-skoda-120
- http://www.stream.cz/video/11/212473-skoda-zahodit
Jawa 21 Sport- 60ccm, sportovní ojnice, snižená hlava a dalších pár výkonostních vychytávek

Linkisek

Příspěvek od Linkisek »

AR166 : Kují :mavani: ...
JOE_Cik : To asi ano, ale já s fotošopem zacházet neumím :nono: ...
maRkus : Miluju ženy, které mají zadeček jako valach :valentyn: ... Hauííííí 8)

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

kubajz - koukám, vy ste opravdový šílenci :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

patt-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patt- »

striekol som si to do zelenej z fabie rs :0
Obrázek
Obrázek
first lowered R E N A U L T C L I O grandtour
http://www.clio-club.sk/ - renault clio club sk/cz

Kein

Příspěvek od Kein »

dole píše:jeeeeee on je tu homousek Kein, no tak tj bomba, vsichni si rikali kam si zmizel,takze kdyz te vsichni vypiskali z felicia fora tak prudis tady...? to sem zvedav jak dlouho ti to vydrzi...

Tak toto mě hodně pobavilo, ale teď trošku reality, ju? :mavani:

"kdyz te vsichni vypiskali z felicia fora" Opravdu si to myslíš? Ale jdi. Kdo, nebo co jsou ti všichni? :mrgreen: Ukazovat vám pravdu o felinách bylo prostě už o ničem, neboť jste neměli argumenty a jen jste nadávali (což mě těšilo, ale už tak nebavilo) :) Ale to si určitě pamatuješ, netřeba připomínat. Bohužel máš výhodu v tom, že na FK byly všechny mé příspěvky smazané autobotem, jelikož jsem tam nebyl více jak měsíc, takže můžeš vytvářet tyto mystifikační "verze" bez toho abych mohl dokázat opak. (ovšem i teď když si napíšeš do vyhledávání na FK můj nick, najdeš tam docela dost diskusí, které se stebou moc neshodují. :?:

Ovšem, zamýslíme-li se nad tvou jistě zajímavou a nadčasovou teorií, tak narazíme na pár masařek. Pojdmě si je ukázat:

"ale protoze ho holky nechtej a mama ho nesponzoruje uz,tak zadny tuning udelat nemuze a nema na nej prachy,tak misot onanovani u pocitace hani co se da..."

Pokud se nad tímto zamyslíme, tak to vypovídá o tom, že na fórech "haním" až od doby co jsem si pořídil toliko opěvované Volvo. Normáního člověka tak může napadnout, kdy jsem teda začal "urážet a hanit" na FK, když dle tvé jistě dokonale promyšlené teorie toto nastalo až po této tvé další části teorie, kde se tvrdí: "nechtějí ho holky a nesponzoruje ho máma"
A tak se tady docela zamotáváme.

Když se vrátíme k realitě, věděl jsem o tobě už na FK, že jsi nikdy nebyl zrovna ten "Nejlepší ze třídy" a že dokážeš vymyslet jen jednoduché urážející příspěvky, ale že si v nich začneš i protiřečit, to mě nenapadlo. 8) Jak by pravil klasik "lidé jsou někde tady, a ty až táááády"

Abych to uvedl na pravou míru pro lidi, kteří nejsou seznámeni s touto problematikou:
1. dole mě nezná a nikdy jsem jej neviděl (a ani vidět nechci, jelikož mám strach, že by mě strašně zbil, jelikož jsem jen dle něho "dvacetiletý smrkáč" a on nejspíš "velkábednapyčo!")
2. "Dvacetiletý smrkáč" jsme kdysi zcela určitě byl, jako každý, ale nebudu doleho zatěžovat biologickým cyklem a plynutím času. Ovšem zde ho musím podrbat za ouškem můj věk na dvojku začíná, třicet mi ještě není.
Nejhranatější Volvo co kdy Volvo dělalo je Volvo 740 nikoli 850, ovšem zase je třeba si uvědomit co tímto chtěl dole přesně říci, přeci jen s autisty moc mluvit neumíme, takže buďme tolerantní.
3. Myslím, že každému je zjevně jasné jak moc je "dole" s inteligencí "dole", stačí se podívat jen na jeho stavbu vět a výrazy.

Thats all, jsem plně otevřen k další koverzaci, jen by to mohli módi odříznout do jiného topicu, když se rozepíšu, zastaví mě jen silný a podepřený doleho argument, ale těch moc není, vlastně nikdy ani nebyly tak aby to nedopadlo špatně :)
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

kubajzsemily
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubajzsemily »

Rudi píše:kubajz - koukám, vy ste opravdový šílenci :lol:
jednou zkusíš a chytně tě to jako hrom, ta atmosfera, to nasazení všech, to nemá chybu, loni pul zavody brodění ve vodě letos ukrutně prachu ale parada 8) ................my jsme jenom po padech odřený ale jednoho odvezli s přerazenejma žebrama, zlomenou lopadkou a nevim co bylo to třetí ale myslim pánev
Seat Leon Top Sport
Škoda 120- ukrutnej nářez http://www.stream.cz/video/162708-skoda-120
- http://www.stream.cz/video/11/212473-skoda-zahodit
Jawa 21 Sport- 60ccm, sportovní ojnice, snižená hlava a dalších pár výkonostních vychytávek

david 136

Příspěvek od david 136 »

Kein píše:

Tak toto mě hodně pobavilo, ale teď trošku reality, ju? :mavani:

"kdyz te vsichni vypiskali z felicia fora" Opravdu si to myslíš? Ale jdi. Kdo, nebo co jsou ti všichni? :mrgreen: Ukazovat vám pravdu o felinách bylo prostě už o ničem, neboť jste neměli argumenty a jen jste nadávali (což mě těšilo, ale už tak nebavilo) :) Ale to si určitě pamatuješ, netřeba připomínat. Bohužel máš výhodu v tom, že na FK byly všechny mé příspěvky smazané autobotem, jelikož jsem tam nebyl více jak měsíc, takže můžeš vytvářet tyto mystifikační "verze" bez toho abych mohl dokázat opak. (ovšem i teď když si napíšeš do vyhledávání na FK můj nick, najdeš tam docela dost diskusí, které se stebou moc neshodují. :?:

Ovšem, zamýslíme-li se nad tvou jistě zajímavou a nadčasovou teorií, tak narazíme na pár masařek. Pojdmě si je ukázat:

"ale protoze ho holky nechtej a mama ho nesponzoruje uz,tak zadny tuning udelat nemuze a nema na nej prachy,tak misot onanovani u pocitace hani co se da..."

Pokud se nad tímto zamyslíme, tak to vypovídá o tom, že na fórech "haním" až od doby co jsem si pořídil toliko opěvované Volvo. Normáního člověka tak může napadnout, kdy jsem teda začal "urážet a hanit" na FK, když dle tvé jistě dokonale promyšlené teorie toto nastalo až po této tvé další části teorie, kde se tvrdí: "nechtějí ho holky a nesponzoruje ho máma"
A tak se tady docela zamotáváme.

Když se vrátíme k realitě, věděl jsem o tobě už na FK, že jsi nikdy nebyl zrovna ten "Nejlepší ze třídy" a že dokážeš vymyslet jen jednoduché urážející příspěvky, ale že si v nich začneš i protiřečit, to mě nenapadlo. 8) Jak by pravil klasik "lidé jsou někde tady, a ty až táááády"

Abych to uvedl na pravou míru pro lidi, kteří nejsou seznámeni s touto problematikou:
1. dole mě nezná a nikdy jsem jej neviděl (a ani vidět nechci, jelikož mám strach, že by mě strašně zbil, jelikož jsem jen dle něho "dvacetiletý smrkáč" a on nejspíš "velkábednapyčo!")
2. "Dvacetiletý smrkáč" jsme kdysi zcela určitě byl, jako každý, ale nebudu doleho zatěžovat biologickým cyklem a plynutím času. Ovšem zde ho musím podrbat za ouškem můj věk na dvojku začíná, třicet mi ještě není.
Nejhranatější Volvo co kdy Volvo dělalo je Volvo 740 nikoli 850, ovšem zase je třeba si uvědomit co tímto chtěl dole přesně říci, přeci jen s autisty moc mluvit neumíme, takže buďme tolerantní.
3. Myslím, že každému je zjevně jasné jak moc je "dole" s inteligencí "dole", stačí se podívat jen na jeho stavbu vět a výrazy.

Thats all, jsem plně otevřen k další koverzaci, jen by to mohli módi odříznout do jiného topicu, když se rozepíšu, zastaví mě jen silný a podepřený doleho argument, ale těch moc není, vlastně nikdy ani nebyly tak aby to nedopadlo špatně :)
neznam tady sice skoro nikoho z vas ale kdyz si to procitam tak ty Keine mi prijdes jako zakomplexovanej blbecek co se skovava za pocalem a pise sem nesmysli 8)

woodoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od woodoo »

krávo to je slohovka...
ČALOUNĚNÍ INTEIERŮ DO KŮŽE, ALKANTARY, KOŽENKY I LÁTKY
www.woo-doo.eu
kontakt : woodoo-calounik@seznam.cz

Vw Passat 3BG RedVari 19"
Vw Sharan White 18"

Odpovědět

Zpět na „Pokec“