Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
dole píše:jeeeeee on je tu homousek Kein, no tak tj bomba, vsichni si rikali kam si zmizel,takze kdyz te vsichni vypiskali z felicia fora tak prudis tady...? to sem zvedav jak dlouho ti to vydrzi...
rozume pro lidi kdo Keina nezna:
je to asi 20lety mlady smrkac, ktery dostal v 18let Felicii od maminky,aby chudak nemusel MHD,kde ho starsi (v pripade Keina i mladsi) zaci sikanovali...
pak ale naseho mladeho Keina zacali na ulicich predjizdet i starsi vozy a pan Kein zasedl k pocitaci a zacal hledat co nejsilnejsi auto aby mohl pred Marenkou z vedlejsi vesnice machrovat ze vsem ujede....
Kamos se uz 2roky zbavoval,absolutne neprodejneho nejhranatejsiho Volva co kdy Volvo delalo s nejakym benzinovym silnym moterem,ktery ma najeto 600tis a je uz nad smrti, chytrakovi Keinovi nabulikoval,ze tim da vsechny...
Inu nas mlady Kein prodal mamy Feldu a za usetrene penize utikal panu dat vsechny penizky, pan si mnul ruce jakou chytnul rybu a nas Kein je ted nerychlejsi na planete...
ale protoze ho holky nechtej a mama ho nesponzoruje uz,tak zadny tuning udelat nemuze a nema na nej prachy,tak misot onanovani u pocitace hani co se da...
gratulace mas fajn program.. tesim se na tve duchaplne prispevky
HP sporting + pridelavane drazkydeywis píše:prosimtě pemare, co tam máš za podvozek?
Tak toto mě hodně pobavilo, ale teď trošku reality, ju?dole píše:jeeeeee on je tu homousek Kein, no tak tj bomba, vsichni si rikali kam si zmizel,takze kdyz te vsichni vypiskali z felicia fora tak prudis tady...? to sem zvedav jak dlouho ti to vydrzi...
je to asi 20lety mlady smrkac, ktery dostal v 18let Felicii od maminky,aby chudak nemusel MHD,kde ho starsi (v pripade Keina i mladsi) zaci sikanovali...
pak ale naseho mladeho Keina zacali na ulicich predjizdet i starsi vozy a pan Kein zasedl k pocitaci a zacal hledat co nejsilnejsi auto aby mohl pred Marenkou z vedlejsi vesnice machrovat ze vsem ujede....
Kamos se uz 2roky zbavoval,absolutne neprodejneho nejhranatejsiho Volva co kdy Volvo delalo s nejakym benzinovym silnym moterem,ktery ma najeto 600tis a je uz nad smrti, chytrakovi Keinovi nabulikoval,ze tim da vsechny...
Inu nas mlady Kein prodal mamy Feldu a za usetrene penize utikal panu dat vsechny penizky, pan si mnul ruce jakou chytnul rybu a nas Kein je ted nerychlejsi na planete...
ale protoze ho holky nechtej a mama ho nesponzoruje uz,tak zadny tuning udelat nemuze a nema na nej prachy,tak misot onanovani u pocitace hani co se da...
gratulace mas fajn program.. tesim se na tve duchaplne prispevky
jednou zkusíš a chytně tě to jako hrom, ta atmosfera, to nasazení všech, to nemá chybu, loni pul zavody brodění ve vodě letos ukrutně prachu ale paradaRudi píše:kubajz - koukám, vy ste opravdový šílenci
neznam tady sice skoro nikoho z vas ale kdyz si to procitam tak ty Keine mi prijdes jako zakomplexovanej blbecek co se skovava za pocalem a pise sem nesmysliKein píše:Tak toto mě hodně pobavilo, ale teď trošku reality, ju?dole píše:jeeeeee on je tu homousek Kein, no tak tj bomba, vsichni si rikali kam si zmizel,takze kdyz te vsichni vypiskali z felicia fora tak prudis tady...? to sem zvedav jak dlouho ti to vydrzi...
gratulace mas fajn program.. tesim se na tve duchaplne prispevky![]()
"kdyz te vsichni vypiskali z felicia fora" Opravdu si to myslíš? Ale jdi. Kdo, nebo co jsou ti všichni?Ukazovat vám pravdu o felinách bylo prostě už o ničem, neboť jste neměli argumenty a jen jste nadávali (což mě těšilo, ale už tak nebavilo)
Ale to si určitě pamatuješ, netřeba připomínat. Bohužel máš výhodu v tom, že na FK byly všechny mé příspěvky smazané autobotem, jelikož jsem tam nebyl více jak měsíc, takže můžeš vytvářet tyto mystifikační "verze" bez toho abych mohl dokázat opak. (ovšem i teď když si napíšeš do vyhledávání na FK můj nick, najdeš tam docela dost diskusí, které se stebou moc neshodují.
![]()
Ovšem, zamýslíme-li se nad tvou jistě zajímavou a nadčasovou teorií, tak narazíme na pár masařek. Pojdmě si je ukázat:
"ale protoze ho holky nechtej a mama ho nesponzoruje uz,tak zadny tuning udelat nemuze a nema na nej prachy,tak misot onanovani u pocitace hani co se da..."
Pokud se nad tímto zamyslíme, tak to vypovídá o tom, že na fórech "haním" až od doby co jsem si pořídil toliko opěvované Volvo. Normáního člověka tak může napadnout, kdy jsem teda začal "urážet a hanit" na FK, když dle tvé jistě dokonale promyšlené teorie toto nastalo až po této tvé další části teorie, kde se tvrdí: "nechtějí ho holky a nesponzoruje ho máma"
A tak se tady docela zamotáváme.
Když se vrátíme k realitě, věděl jsem o tobě už na FK, že jsi nikdy nebyl zrovna ten "Nejlepší ze třídy" a že dokážeš vymyslet jen jednoduché urážející příspěvky, ale že si v nich začneš i protiřečit, to mě nenapadlo.Jak by pravil klasik "lidé jsou někde tady, a ty až táááády"
Abych to uvedl na pravou míru pro lidi, kteří nejsou seznámeni s touto problematikou:
1. dole mě nezná a nikdy jsem jej neviděl (a ani vidět nechci, jelikož mám strach, že by mě strašně zbil, jelikož jsem jen dle něho "dvacetiletý smrkáč" a on nejspíš "velkábednapyčo!")
2. "Dvacetiletý smrkáč" jsme kdysi zcela určitě byl, jako každý, ale nebudu doleho zatěžovat biologickým cyklem a plynutím času. Ovšem zde ho musím podrbat za ouškem můj věk na dvojku začíná, třicet mi ještě není.
Nejhranatější Volvo co kdy Volvo dělalo je Volvo 740 nikoli 850, ovšem zase je třeba si uvědomit co tímto chtěl dole přesně říci, přeci jen s autisty moc mluvit neumíme, takže buďme tolerantní.
3. Myslím, že každému je zjevně jasné jak moc je "dole" s inteligencí "dole", stačí se podívat jen na jeho stavbu vět a výrazy.
Thats all, jsem plně otevřen k další koverzaci, jen by to mohli módi odříznout do jiného topicu, když se rozepíšu, zastaví mě jen silný a podepřený doleho argument, ale těch moc není, vlastně nikdy ani nebyly tak aby to nedopadlo špatně