Nová spojka

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
cleman
Kontaktovat uživatele:

Nová spojka

Příspěvek od cleman »

Zdravím vás. Měl bych dotaz na ty zkušenější ohledně spojky. Mám Mazdu MX3 1.8V6 a přes zimu se dělali nějaký ty opravy a úpravy. Nasadil jsem i místo 15" větší 17" kola a místo 195 dal 205 gumy. A s tím začal problém ...... spojka už tak měla svoje nejlepší za sebou a tohle jí pomohlo k tomu že při vytočení jedničky do 7000 a kopnutí dvojky začne celkem solidně prokluzovat. Proto bych se vás rád zeptal od jaký firmy spojku koupit. Asi nejlíp celou sadu. Co jsem projížděl fóra tak jsou celkem doporučovaný Sasch, Exedy, a nějaký F1 racing. Chtěl bych přece jen už asi nějakou tvrdší. Přece jen občas to čočku dostane a počítám že možná i ten okruh chci párkát zkusit. S autem se jezdí jen max. víkendově vyblbnout se. Nabídkám se nebráním ale cenově jsem počítal cca do 8 táců
JK Elektroinstalace
Práce v oblasti tekoucího čehosi co není vidět ale kope to jak sviňa. Realizace černých odběrů pro PRE a ČEZ.

Fifi

Re: Nová spojka

Příspěvek od Fifi »

Tak možná by ti mohla stačit kombinace nového přítlačáku (serie) a přenýtované lamely do lepšího (HDS 57) obložení od renovaku...

http://www.renovak.cz/spojkove-lamely-a-komponenty.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!

cleman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cleman »

No a když se budem bavit o nový celý sadě ...... tak nějaký doporučení?
JK Elektroinstalace
Práce v oblasti tekoucího čehosi co není vidět ale kope to jak sviňa. Realizace černých odběrů pro PRE a ČEZ.

Fifi

Příspěvek od Fifi »

Tak si k tomu co jsem už psal kup ještě ložisko a máš "sadu", která by mohla vydržet trochu více než nová sériová... Jinak F1 neber a pokud bude Exedy oem, tak asi nevydrží o moc víc než třeba oem Sachs, ale to je pouze má domněnka. Pokud od Exedy seženeš nějakou "stage" spojku, tak do ní jdi... Myslím si ale, že pro těch necelých 100kw netřeba nic moc speciálního, tolik můj názor... :wink:
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“