Buc píše: voco tady vlastne jede...??? Lenso uz je na trhu skoro 20 let.....plni spoustu atestu a norem. Jedinej kdo je FAKE jste vy co vas to tak zere a nemate na ty Lensa... :DDD VY UZ PROSIM NEREAGUJTE.
A vratme se k poente! JDE O DESIGN A O PEVNOST..ty okrazky co sem davate jsou otazkou minulosti. Je rok 2010 a vy tu resite nejaky stary BBSa.. Lesno je pro mlade lidi, pro soucasnou rostouci generaci..je mi jasny, ze starikum se nelibi..... PEACE
tenhle příspěvek je hodně mimo ....věřim že lensa žadné bláto nebude,jediné na co reaguju je ta trapná jednodílná kopie!
jinak když tu mektáš o tom jak je to značka pro mladé a že řešíme staré BBS(které svou kvalitou se vyrovnaj i po těch letech),tak proč Lenso kopčí kola z 80tých let??to si trochu protiřečíš ne?
a ano,hrozně mě žere že nemam na kopie kol z 80"let že nemohu machrovat před neznalýma že mam origo BBS
ostatní kola co tu jsou na ukázku jsou pecky,o tom žádná
Buc píše: voco tady vlastne jede...??? Lenso uz je na trhu skoro 20 let.....plni spoustu atestu a norem. Jedinej kdo je FAKE jste vy co vas to tak zere a nemate na ty Lensa... :DDD VY UZ PROSIM NEREAGUJTE.
A vratme se k poente! JDE O DESIGN A O PEVNOST..ty okrazky co sem davate jsou otazkou minulosti. Je rok 2010 a vy tu resite nejaky stary BBSa.. Lesno je pro mlade lidi, pro soucasnou rostouci generaci..je mi jasny, ze starikum se nelibi..... PEACE
tenhle příspěvek je hodně mimo ....věřim že lensa žadné bláto nebude,jediné na co reaguju je ta trapná jednodílná kopie!
jinak když tu mektáš o tom jak je to značka pro mladé a že řešíme staré BBS(které svou kvalitou se vyrovnaj i po těch letech),tak proč Lenso kopčí kola z 80tých let??to si trochu protiřečíš ne?
a ano,hrozně mě žere že nemam na kopie kol z 80"let že nemohu machrovat před neznalýma že mam origo BBS
ostatní kola co tu jsou na ukázku jsou pecky,o tom žádná
nojo porat..me machrovani nikdy neslo..proste mam co mam a nikomu necpu, ze ja mam to nejlepsi..
Impreza GC8 Turbo Ver.5
------------------------
JDM street Crew
ale,at má kdo chce co chce...já se nenávážim do tebe osobně,ani neřikám,že to někomu cpeš...jediné o čem to tu je,tak o těch wannabe RS,tak i tread začal(před rokem ).
lefi píše:ale,at má kdo chce co chce...já se nenávážim do tebe osobně,ani neřikám,že to někomu cpeš...jediné o čem to tu je,tak o těch wannabe RS,tak i tread začal(před rokem ).
ok, hale tak cau skoda ze uz musis...
Impreza GC8 Turbo Ver.5
------------------------
JDM street Crew
Gamblers need to act themselves like a gambler so this should be the best rims for their rides, the Lenso Roulette Wheels from Las Vegas. This wheel has a Louis Vuitton leather center and the company logo is made of rhinestones.
jj.. spolecnost je znama svyma projektama, ktere jsou vzdy zamerene nejakym smerem..v roce 2002 myslim, vyhlasili pro studenty soutez o nejhezci design kol..nabizeji pri vetsim odberu i napr.individualni barevna provedeni. Ale to se nas v cr netyka..
Přílohy
015.jpg (96.12 KiB) Zobrazeno 1936 x
009.jpg (131.87 KiB) Zobrazeno 1936 x
Impreza GC8 Turbo Ver.5
------------------------
JDM street Crew