ARV6 píše:On byl vrchovate nalozenej kufr tak to bylo vzadu trochu sedly
Diky za ohlasy, jinak jsme byli na oslavach 100 let AR v Milane, alfinu vybrali mezi TOP100, takze byla na cervenym koberci atd... No proste pro mne jako fandu asi max. vrchol...
maRkus: trochu prej pofunělo ale jinak po odpojení zatěže jezdí už dobrý 2roky dál........... warburk byl potřeba jen kvuli kolum, byli natom ATS clasic..... jo vy chcete ty kola jo?... tak mě toho zbavte celího a kola jsou vaše
tak to zase trochu zaseru polepenym francouzem.... neska pribyla nova.... ... btw: je i na druhych dveřích...
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
moc ďůlků a promáčklin.....samolepka schová
btw: kdyz sem videl fístu na Plasech nebyla polepená vůbec....možná mi něco uteklo
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
JOE: me se to libi.... este par takovych veci a bude to vypadat jak zavodak... jen bych na dvere dal velky bily ctverce s cernou linkou, jakoze pripravu pro cislo
markus : pokud to vyjde tak bude muset byt cislo na zadnim bocnim okynku.... jinak cislo na dverich bude... " 23 "
jj provokace 1,2 .... stal sem u garaze a okolo šly nejakci borci a rikaj " tsy pyco hustyyyyy ale jenom jednadvojka ... " tak sem se pousmál že to funguje....
BIGPAPA píše:a to je duležity ja jsem radši 2,5 V6 sundal
mě dostávaj piloti, co mě předjížděj, když jedu v obci 50 a pak zdržujou do kopce mimo obec, dneska to byli dva Opravdu ve vesnici nejedu 50 protože by mi to víc nejelo
PS: Někdy si budu muset dát sprint s fabií rs, ale nechce se mi kvůli tomu na sraz tjuninkovejch aut
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Eiffel: Taky jsem včera jednoho takového potkal. Ve městě dělá machra a předjíždí (já jsem jel asi 57-61) a za městem do táhlého kopce jsem nemusel ani podřazovat, abych mu s přehledem ujel
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
m.artty píše:Eiffel: Taky jsem včera jednoho takového potkal. Ve městě dělá machra a předjíždí (já jsem jel asi 57-61) a za městem do táhlého kopce jsem nemusel ani podřazovat, abych mu s přehledem ujel
jo když pospicham tak předjedu, ale většinou si rychlost snažim udržet, ale teď nepospicham bo mam času dost
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....