Povolená průsvitnost fólií na autě?
Povolená průsvitnost fólií na autě?
dobry den
nevite nekdo jaka je povolena prusvitnost na sklech v aute
nevite nekdo jaka je povolena prusvitnost na sklech v aute
- Jirka.Kolouch
Re: folie
Jestli se nepletu, tak to bývalo takto. Vzadu může být zatmavení jakékoliv ( tzn. boční zadní skla + zadní sklo), čelní sklo nesmí být zatmaveno vůbec a přední boční skla mají povolenou minimální propustnost tuším 80%
Těmi předními bočními si nejsem jistý, to musí někdo potvrdit. Zbytek by měl podle informací od PČR sedět 

Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
Český sen a pár dalších krámů
zadní a oční zadní mužou bejt jakkoliv, přední a boční přední maximálně to co je od vyrobce 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
taťko pleteš se, vzádu cokoli, klidně i plech a ve předu pokud neni tonováno výrobcem tak maximálně 75% propustnost...... jenže většina aut je tonovanejch od výroby a na tonovanym skle nesmi bejt folie
woody a nenapsal jsem to

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
skoro, tys napsal že přední nesměj bejt vůbec.....
no max to jak zatmaní výrobce, předpokládám, že čirý skla uř se nedělaj 

jsme dava, ja i na celnim, ikdyz na kabru se to poldum moc nelibi, hlavne kdyz mam stazenou strechu, tak je to dost videt, ikdyz sem to parkrat ukecal na zatmavovaci sko, ze sviti slunce a ono se samo zatmaviChosse píše:Jsem rebel... Mám fólie i vepředu

cabrio bukvice
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
No lepil jsem jednou na čelní na škodovku kámošovi a byl spokojenej jak želva, byla to jen ta decent ale říkal že proti slunci paráda a večer to nebylo moc poznat.Když nemám v autě klimu tak aspoň ty fólie - při tom vedru na mě aspoň to slunce ještě nepálí...
Není třeba...
Máco ty jsi ale rebel
a ještě takhle obelhávat ty co nám pomáhají a chrání nás

čelní okno má propustnost 75% a přední boční 70% už z fabriky