Ukradeno VW Corrado
Ukradeno VW Corrado
Čau kluci jedná se od jednoho miláčka od kámoše z patku na sobotu ukradli kamošovi corrado červene na keskin kolech hodně upravene nepřehlidnete ho kdybyste nahodou o něčem věděli nebo něco slyšel dejte prosím vědět je naněj od toho kamoše odměna 20tisic Tell:732 737 495
Re: Ukradeno VW Corrado

- Přílohy
-
- 38633_145385655473723_100000068682028_432900_3200512_n.jpg (129.03 KiB) Zobrazeno 3564 x
no,řekl bych že ten čorkař ho těžko prodá nebo sním bude jezdit aniž by ho nekdo poznal kdyz je takhle upravený.
takže držím palce,snad se objeví
takže držím palce,snad se objeví
Pravě že se ja osobně docela bojim že už bude za hranicema alec kdyby nahodou někdo něco viděl nebo zaslechl tak by to moc pomohlo , muselo se převažet na odtahovce nema nahozeny motor a brzdy pry nebyly eště zapojene.
- F.l.a.n.e.l.
nechci být hnusný ale na UKRADENO je tady sekce. Jinak upřímnou soustrast. uprava zajímavá a zadní kolo je kotel 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Za jinou sekci se omlouvam nenašel jsem ji!Tak lidičky prosim o oči na štopkách bo kdyby to bylo moje auto tak si asi hodim mašli!
Co treba napsat, kde se ztratilo, jakou ma znacku atp. ?
nemá SPZ s písmenem H? a nebylo náhodou v týdnu tady na moravě v jedné dědině na lakování? protože jedno se stejným bodykitem sem viděl...
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
Bylo ukradeno ve vesničce Trojanovice vedle Frenštátu!To auto eště SPZ nema bylo v garaži se dodělávalo!Už mělo byt hotovo po 5ti letech jen nahodit motor:-( Ted už muže byt kdekoliv ale kdyby nahodou tohle auto někdo viděl ukradeno bylo z Pátku na sobotu v noci .
A děkuji za přeložení přispěvku do spravné sekce!
Kdyby nahodou někdo zaslechl o dilech na corrado podobneho stimto tak dejte prosim vědět nebo někdo něco zminil o prodeji tohoto auta děkuji moc odměna je řekl bych vice než zajimavá!
- F.l.a.n.e.l.
xyury píše:Kdyby nahodou někdo zaslechl o dilech na corrado podobneho stimto tak dejte prosim vědět nebo někdo něco zminil o prodeji tohoto auta děkuji moc odměna je řekl bych vice než zajimavá!
Zkoušel si se ptát "deywis"e kde a kdy to viděl a tak? klidně mohli nahodit cizí rz a jet to nalakovat jinak

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

kluci četl sem tuším na corrado clubu že se corro našlo 

OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
- F.l.a.n.e.l.
kde kdy jak stav?

-
majitel mi psal že prý se našlo takto:vylepil plakáty v okolích městečkách a ve Františku(přesný název nevim) ho prý zahlédl jeden pán a zavolal majiteliF.l.a.n.e.l. píše:kde kdy jak stav?

nám ukradli focuse o vánocích a do dnes nic...

http://ostrava.idnes.cz/zlodeji-ukradli ... zpravy_jab" onclick="window.open(this.href);return false;

Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme
Aspon že tak
Ale co si natom cení na půl mega nevím 

Já to zas našel na novinkách
http://www.novinky.cz/krimi/214823-okra ... -past.html
Dokonce s uplně stejnym textem

Dokonce s uplně stejnym textem

Pětka f kombajnu
Nemá to cenu ani těch 50 tisíc 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"