Za nalepku rz nebo D rz ti vemou noty ? To jsem neslyšel ...F.l.a.n.e.l. píše:dělaj se na tom krásně výsledky + zákaz činnostiCenzura píše:F.l.a.n.e.l. píše:Z těch RZ mám radost hlavně když jsem v práci![]()

Moderátor: Dave0401
Za nalepku rz nebo D rz ti vemou noty ? To jsem neslyšel ...F.l.a.n.e.l. píše:dělaj se na tom krásně výsledky + zákaz činnostiCenzura píše:F.l.a.n.e.l. píše:Z těch RZ mám radost hlavně když jsem v práci![]()
F.l.a.n.e.l. ty jsi povolánímF.l.a.n.e.l. píše:Cenzura: §22/1 a bod 1 z.č. 200/1990Sb.
(5 000-10 000 kč + 6-12měsíců zákaz)
Barry: vaši piču jsem taky neviděl a věřím že ji mátea konkrétně 43Oky jsou v ově dvě (co vim) a obě tu rz tam proste našroubovanou mají. nevím jak to udělali ale mají ji tam. a pokud mám auto které snímá RZ, a nekdo ji nemá a musím za ním jet, tak věř tomu že přiště ji ten frajer mít bude.
...a dokud budou takoví lidi že pořád budou rýpat, tak na oplátku ta buzerace mě osobně bude pořád bavitA co se týče tvých nápadů na zlepšení práce pčr tak napiš panu Johnovi
![]()
LUKINGSI: neviděl jsem tě včera v karviné u "padacího" mostu? Modrá 3dv. astra.
To že někdo má zákaz a jezdí si vesele dál "je normální" za to už ale nemůže pčr ale soud a jejich trestyMichal71717 píše:martin ted to nemyslím jen na tebe, ale obecně: Nemůžete být všude a vidět všechno, ale je celkem nespravedlivé když mi chtěli vzít noty za volant a osvětlení budíku a tmavší soused noty nikdy neměl, několikrát ho chytli najebaného že nemohl vylézt z auta, ten vrak, které mu se kdysi říkalo fáčko je neskutečné a ještě se směje všem do pysku jak tady v ulici lítá kilem.....
Vzhledem k tomu že neznáš problematiku a poměry v dané firmě, myslím, že bys to neměl zas tak moc pitvat. kujiCenzura píše: To není hezké že si delá srandu z kolegu![]()
Ja taky nechápu, proč při schválování supersportů nemají supersporty nějakou vyjímku. ale na tohle jsme malí páni, jitřenka řídí kokrhánímax3rx píše:Tak já vím o dvou 430 co mají nálepku a s normál našroubovanou spz jsem ji teda ještě neviděl![]()
Ale je pravda, že je to na hovno, nemůže za to pčr, na takové auto nepatří taková plechová mega svině, měli by schválit vydávání nálepky přímo z DI
Je to sice hezky, ale da se taky na to jit trochu jinak:F.l.a.n.e.l. píše:Cenzura: §22/1 a bod 1 z.č. 200/1990Sb.
.
mogwaycz píše:Je to sice hezky, ale da se taky na to jit trochu jinak:F.l.a.n.e.l. píše:Cenzura: §22/1 a bod 1 z.č. 200/1990Sb.
.
(1) Přestupku se dopustí ten, kdo v provozu na pozemních komunikacích
a) řídí vozidlo,
1. na němž v rozporu se zvláštním právním předpisem není umístěna tabulka státní poznávací značky (registrační značky) nebo je umístěna jiná tabulka státní poznávací značky (registrační značky), než která byla vozidlu přidělena,
(Znacka s D na zacatku. Pokud ma RZ stejne cisla a znaky jak pridelena znacka, je uplne u prdele jestli v tom modrem pruhu je D nebo CZ nebo jakykoliv jiny znak.)
2. jehož tabulka státní poznávací značky (registrační značky) je zakryta, nečitelná nebo upravena či umístěna tak, že je znemožněna nebo podstatně ztížena její čitelnost,
(uplne to same...)
3. které je technicky nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích3d) tak závažným způsobem, že bezprostředně ohrožuje ostatní účastníky provozu na pozemních komunikacích.
(tady taky nic. Shrnuti: Klidne tam muzes D mit a je jen na policistovi, jak se k tomu postavi, ale zakon je zde napsan nejasne.)![]()
Asi tak nějak... myslím že je na zvážení každého jestli tam bude mít origo nebo nějakou samolepku. Pak se však nesmí divit, že to někdo bude chtít řešitV-Y-V-I píše:![]()
ale jací jsou všichni chytrolíni s těmi značkami, dokud je nečapnou
To máš ode mě, že?? To je značka na srazy atd... ne do provozu.Cenzura píše:Já mam na D rz modré reflexní CZ a písmo je v D stylu.
Už to nebudeme pitvat, jak už bylo řečeno je každého boj zda si tam dá rz kterou mu přiděli magistrát nebo si udělá rz z krabice od banánu.
Pojistovna po tobe muze chtit akorat videt kupni smlouvu kdyz chces od ni odejit, na velky TP nebo dalsi veci nemaji narok. Co bys rekl Slavii za 2637Kc na rok pri plneni 35mega na majetku a 35 mega na zdravi.G3-Lower píše:Remix: v pojistovne mi rekli at to ukoncim z duvodu, ze jsem prodal auto, ze jinak muzou delat problemy a nechat treba dojit zaplacene obdobi (u me jeste cca pul roku). A pry nemaji pravo videt kopii kupni smlouvy nebo se divat do registru zda se auto opravdu prodalo. Tak nevimChcu jit z CPP 3488 na Allianz 2722,- (1,8)