F.l.a.n.e.l. píše:Seat je "origo" stav. ma barevné kola, no bože. a nevím proč řidičák. když už tak techničák. a adepti by byli určitě jiní (nemyslím nikoho konkrétniho)
treba zrovna my dva?? ) nevim jestli tam mas motor zapsanej, pokud ano tak to ber jen jako nejapnou poznamku ..me by ho nejspis sebrali na miste taky narazit na pana v nalade
spíš jsem měl na mysly rychle a zběsile styl, megaradlice a sekače hlav (čti alumegaželezo křídla), než auta , které technicky fungují dokonale.
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
No tak ne hned techničák, ale určitě by mě ty kola přitahovaly víc než kdyby tam byly obyč stříbrný. Prostě to mlátí do očí. A mě osobně se to nelíbí. Ale 100 lidí 100 chutí.
Uznávám s techničákem jsem to přepísk. Ale prostě se mi ta barevnost nelíbí, přijde mi to jak od kolotočářů
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
ne ne, 2.0 Ten Dým Ignoruj...automat nikdy! ale jinak plná palba krom navi a pár drobností...ale moje zatim nejni, bohužel nemam ani noty, ale tak za roky mi s trochou štěstí za nějákej poplatek připadne
Ex: VW Vento 1.9 TDI..motorkára
Alfa Romeo 156 sportwagon 2.4 Jede To Dobře
Now: Škoda Octavia II kombi 2.0 TDIPrůser Doma..prostě kasička
Alfa Romeo GT 3.2 V6
john-n píše:ne ne, 2.0 Ten Dým Ignoruj...automat nikdy! ale jinak plná palba krom navi a pár drobností...ale moje zatim nejni, bohužel nemam ani noty, ale tak za roky mi s trochou štěstí za nějákej poplatek připadne
Zkus si někdy auto s automatem a pak vynášej soudy. Navíc pokud nejezdíš
john-n píše:ne ne, 2.0 Ten Dým Ignoruj...automat nikdy! ale jinak plná palba krom navi a pár drobností...ale moje zatim nejni, bohužel nemam ani noty, ale tak za roky mi s trochou štěstí za nějákej poplatek připadne
Já souhlasim s john-nem.V automatech sem taky jezdil a manual je manual.Jediný co bych asi překous je DSG,to řadí docela slušně.A hlavně tam prostě chybí jeden pedál
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Já souhlasim s john-nem.V automatech sem taky jezdil a manual je manual.Jediný co bych asi překous je DSG,to řadí docela slušně.A hlavně tam prostě chybí jeden pedál
Nevim, asi to přichází s věkem (doufám, že se nikoho teď nedotknu ), ale prostě když se někde mimo provoz projedu tak raději s manuálem...mě ta m ten klacek prostě baví ale automat nikomu neberu, každej máme svoje
Ex: VW Vento 1.9 TDI..motorkára
Alfa Romeo 156 sportwagon 2.4 Jede To Dobře
Now: Škoda Octavia II kombi 2.0 TDIPrůser Doma..prostě kasička
Alfa Romeo GT 3.2 V6
Selado 1L, 1997, 1.9 TDiGT, POWERED BY TDIfun 143Ps 362,8Nm, polokůže, EGR OFF VW GOLF IV 1.9TDI PD GTI ARL, EGR OFF, KAT OFF
Servis: http://www.autosmetana.cz/
Soft: http://www.TDIfun.cz !!!Vůně do auta z USA California Scents!!! Info přes SZ!!!
Kola jsou 8x17" ET 60, podložky vepředu 20 a vzadu 25mm a gumy jsou 205/40 r17
Selado 1L, 1997, 1.9 TDiGT, POWERED BY TDIfun 143Ps 362,8Nm, polokůže, EGR OFF VW GOLF IV 1.9TDI PD GTI ARL, EGR OFF, KAT OFF
Servis: http://www.autosmetana.cz/
Soft: http://www.TDIfun.cz !!!Vůně do auta z USA California Scents!!! Info přes SZ!!!