Mazda 323
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: Mazda 323
aby te to neprestalo driv bavit nez to dodelas.... ale drzim palce
ja uz cekam pul roku na lak.... tak doufam ze to v lete vyjde

- Jirka.Kolouch
Na fotkách vypadá, že se nic nedělo, ale zase kus práce za mnou. Řidičova podlaha hotová ( vyvařeno, provařeny spoje + sváry na nosnících). A začátek patlání potřebnými nátěry

EDIT:
Ještě foto jednoho sváru, aby bylo vidět, čím ty plechy "navíc" drží ( nebo nedrží?
)

EDIT:
Ještě foto jednoho sváru, aby bylo vidět, čím ty plechy "navíc" drží ( nebo nedrží?

Naposledy upravil(a) Jirka.Kolouch dne 06 črc 2010 21:31, celkem upraveno 2 x.
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pekne pekne,ja bych na to brouseni nemel nervy a asi jedine shodne vychodisko by bylo opiskovani
ale vidim ze jedes jak drak,jen tak dal 

Audi Coupe Quattro
ty ten podvozek škrábeš až na kov?
- Jirka.Kolouch
Tam, kde není potřeba, tak staré ochranné vrtsvy ( kromě asfaltu) nechávám, protože úplně původní ochranu z fabriky nenahradíš
Takže na plech to jde akorát tam, kde se vyvařuje nebo odstraňuje liška 

jo ouki
jsem totiž steného názoru, proto jsem se ptal .. palec hore 

- Jirka.Kolouch
Tvarovat a svařovat to se mi nechtělo, tak jsem to udělal z laminátu ( můj první rychlopokus - příště to bude vypadat líp). Uvidíme, když to nebude sloužit tak, jak má, nic jiného než hrát si s plechem mi nezbyde...

Nejspíš ho sice upeču, ale aspoň to zkusím

Nejspíš ho sice upeču, ale aspoň to zkusím
to ani nezkoušej
vem si kus tkaniny a zapal ji a uvidiš jak krasne hoři 

muj ukol? sp(r)asit svět:)opravy a upravy vozu 739208725
- Jirka.Kolouch
Tak ono je to celkem dost vzadu, takže tam už taková teplota snad nebude. ALe pokus dělat budu - vezmu kousek odstřiženého laminátu a vyzkouším, jak se tomu chce hořet a zhruba při jaké teplotě 

Hořet bude spíš ten epoxid, a docela dost
Tkanina sama o sobě myslím nehoří.

Toyota Corolla TS TTE Compressor 165Kw.
Peugeot 106 37Kw.
Peugeot 106 37Kw.
- Jirka.Kolouch
Dneska se auto muselo dát na "kola", protože se bude v průjezdě dělat nový strop ( nad ním bude můj pokoj resp. takový pokoj pro návštěvy).
Náprava se mi skládat nechtěla, takže jsem si vymyslel něco, na čem to teďka bude stát. Je tam obdélníkový profil, na něm navařená kulatina a na ní přidělané kolečka + je to ještě zesíleno jednou trubkou, aby se to nechtělo rozletět. Vlastně samotná kastle teď váží pár metráků, takže udržet by to mělo.
Na předek jsem chtěl aspoň jedno kolečko, ale to jsem nestihl, takže vepředu je to položeno na pneu, ale to halvní, co jsem chtěl, tak to funguje - s autem teď může manipulovat sám jeden člověk a téměř se nenadře
Tady video, když jsem to dával na kolečka ( auto leželo ještě na podpěrách, když se ještě vyvařoval spodek)...
http://www.youtube.com/watch?v=oQ0-qR51Gr4
Btw.: Ten bordel kolem auta už je uklizený
Náprava se mi skládat nechtěla, takže jsem si vymyslel něco, na čem to teďka bude stát. Je tam obdélníkový profil, na něm navařená kulatina a na ní přidělané kolečka + je to ještě zesíleno jednou trubkou, aby se to nechtělo rozletět. Vlastně samotná kastle teď váží pár metráků, takže udržet by to mělo.
Na předek jsem chtěl aspoň jedno kolečko, ale to jsem nestihl, takže vepředu je to položeno na pneu, ale to halvní, co jsem chtěl, tak to funguje - s autem teď může manipulovat sám jeden člověk a téměř se nenadře

Tady video, když jsem to dával na kolečka ( auto leželo ještě na podpěrách, když se ještě vyvařoval spodek)...
http://www.youtube.com/watch?v=oQ0-qR51Gr4
Btw.: Ten bordel kolem auta už je uklizený

- Jirka.Kolouch
Po roce tvrdé práce, která stejně není vidět, jsme zase na "kolech". Teda spíš na čerstvém vzduchu...

Náprava EVO II

A pár svárů...

A na řadu přišlo nekonečné tmelení a broušení. Auto teď bude stát chvíli venku, protože v garáži se bude dělat nový strop, tak to hodím do plniče, ať před lakem stihne ještě pořádně vyzrát

Náprava EVO II

A pár svárů...

A na řadu přišlo nekonečné tmelení a broušení. Auto teď bude stát chvíli venku, protože v garáži se bude dělat nový strop, tak to hodím do plniče, ať před lakem stihne ještě pořádně vyzrát

- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to drzim palce
pekne od podlahy a to doslova 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Moc pěknej projekt, sleduju to a držím palce 

Mitsubishi Colt CJ0 1.3 12V
Ronal R46 7x16 ET37
Pirelli PZeroNero 195/45 R16
Ronal R46 7x16 ET37
Pirelli PZeroNero 195/45 R16
pekne.. tak ted uz to bude veselejsi
patlat to barvou... polyuretanem.... strikat zakladovku a plnic...
to uz me bavilo... a ty mas dobre ze mas jen holou kastli takze nemas co kde zprasit
zda se me to nebo je levej lem vytazenej a pravej ne?

to uz me bavilo... a ty mas dobre ze mas jen holou kastli takze nemas co kde zprasit

zda se me to nebo je levej lem vytazenej a pravej ne?
- Jirka.Kolouch
Odstrojená kastle je celkem výhra. Člověk se o nic nemusí být, nemaskuje ze strachu, že barvou něco zapráší. Takto akorát obrousím, odmastím a jedu. Od barvy je akorát beton, který stejně ale půjde pryč a místo něj dlažba, co je na dvoře ( jde vidět i na foto).
Lem vytažený není ( já jsem ho nenavařoval), ještě to musím poměřit, ale je měněný a karosář to nevařil na tupo, ale na sebe, tak se modlím, aby byly stejně. Ale co jsem se díval, tak je to zaklepané, takže sedět by to mělo
Lem vytažený není ( já jsem ho nenavařoval), ještě to musím poměřit, ale je měněný a karosář to nevařil na tupo, ale na sebe, tak se modlím, aby byly stejně. Ale co jsem se díval, tak je to zaklepané, takže sedět by to mělo

aha takze prasarna? ja si lem nechal taky radsi udelat u odbornika protoze sem tam mel diru pres pul blatniku a netroufl jsem si to napasovat.... tak krasne udelal pertl a vsadil ho
a copak zaprasi.... taky zahori
takhle ti nema co shoret
ja hasil nekolikrat
Jo a fascinuje me ten zadni vylisek pod sedackama.... to ani nemusis mit nadrz voe... si dam dej rovnou sud s gasolinem

a copak zaprasi.... taky zahori

Jo a fascinuje me ten zadni vylisek pod sedackama.... to ani nemusis mit nadrz voe... si dam dej rovnou sud s gasolinem

- Jirka.Kolouch
No od té doby mám svářečku a všechno si raději dělám sám. Ale napravil jsem to zespodu co šlo
Řezat pryč to ale kvůli tomu nebudu. Nevylučuju, že třeba někdy v budoucnu, pokud to tam bude kvést, ale nemělo by, protože jsem to tam zaklepal + vypatlal

Řezat pryč to ale kvůli tomu nebudu. Nevylučuju, že třeba někdy v budoucnu, pokud to tam bude kvést, ale nemělo by, protože jsem to tam zaklepal + vypatlal

takze on nechal snilej lem a na to naprcal novej? no hodne veci si jde udelat doma... ja bych ted uz spoustu veci udelal jinak ale kdyz sem to svarel tak sem umel hovno.....
- Jirka.Kolouch
Ne, hnilotina je odřezaná a je to navařené na zdravém
Když jsem taky začínal svařovat, tak to byla hrůza... Když si vzpomenu na můj první svár COčkem, tak se směju a pláču dohromady
A můj úplně první svár? Cha... Elektrodovou svářečkou za pár šupů, to byla teprve sranda - povařené to bylo všude okolo, jen ten spoj, kde to mělo být svařené ne a ne držet

Když jsem taky začínal svařovat, tak to byla hrůza... Když si vzpomenu na můj první svár COčkem, tak se směju a pláču dohromady

A můj úplně první svár? Cha... Elektrodovou svářečkou za pár šupů, to byla teprve sranda - povařené to bylo všude okolo, jen ten spoj, kde to mělo být svařené ne a ne držet

- Jirka.Kolouch
Díky moc všem
Mně začalo to nekonečné kitování, broušení, rovnání, pasování a pořád dokola... Doufám, že to bude jakš takš vypadat - ale na ty podmínky

A už máme i přední kolečka, heč ( ta kurtna je tam jen jako pojistka). Původně přední být neměla, ale po tom, co jsem to sám táhnul na dvůr a zpátky ( o tu tíhu ani nejde, spíš se to blbě nese), tak jsem se překecal k tomu na ten předek něco nabastlit

Mně začalo to nekonečné kitování, broušení, rovnání, pasování a pořád dokola... Doufám, že to bude jakš takš vypadat - ale na ty podmínky

A už máme i přední kolečka, heč ( ta kurtna je tam jen jako pojistka). Původně přední být neměla, ale po tom, co jsem to sám táhnul na dvůr a zpátky ( o tu tíhu ani nejde, spíš se to blbě nese), tak jsem se překecal k tomu na ten předek něco nabastlit

- Jirka.Kolouch
Konečně jakš takš srovnáno a připraveno pod základovku. Úplně super krásné to není, ale na ty polní podmínky a moje potřeby ( místo pravítka kousek střešní latě + šmirgl) to celkem jde. I tak jsem se s tím hrál 3 odpoledne...

A tady už v základovce - vzadu mi to dost steklo, ale co, zbrousí se to, to místo se kdyžtak foukne znova a na to stejně ještě půjde plnič
A došla mi i pomocnice

A tady už v základovce - vzadu mi to dost steklo, ale co, zbrousí se to, to místo se kdyžtak foukne znova a na to stejně ještě půjde plnič

A došla mi i pomocnice

-
- Kontaktovat uživatele:
bacha na to aby se ti pod to nedostala voda jinak ti to za rok vykvete znova,jen tak dal 

http://www.ks-motorsport.cz/tuning/auto ... cc22aa2a0c" onclick="window.open(this.href);return false;
Třeba tě to zaujme...
Jinak smekám jak do toho jdeš...
Třeba tě to zaujme...
Jinak smekám jak do toho jdeš...

Pracant: Octavia TDI Combi
Závodniko: Cit ZX 120kw
Závodniko: Cit ZX 120kw
- Jirka.Kolouch
Díky za pochvalu i odkaz. To jsou zřejmě lamináty, ne?
- Jirka.Kolouch
Tak to je bomba. Za ty prachy, co chtějí mi to nestojí za to dělat doma... Sice kvalita bude možná nic moc, ale hlavně já na takové věci teď nemám čas. Hrát si s tím můžu jindy - teď je prioritou udělat to do zimy v takovém stavu, aby se s tím dalo jezdit a bavit se.
Ale po zimě to do laminátu ( podle financí) určitě obléct přijde
Ale po zimě to do laminátu ( podle financí) určitě obléct přijde

- Jirka.Kolouch

S vypůjčenou 121

Řežeme

A svařujeme

Sem tam tvarujeme