Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Docela jsem zvědav jak to bude po laku vypadat, protože ta vybraná barva je perfektní
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Jsem zvědav, jak to bude vypadat
Jak dlouho nechávají tvrdnout resú. zrát plnič? Přemýšlím, jak dlouho to nechat na té mé popelnici, než se to hodí do laku...
Normalne v lakovne se vypaluje takovym UV zaricem a muzes ho brousit po par hodinach... Jinak po nastrikani doma klidne druhy,treti den.... nema tam co zrat je to je mytus. Kdyz to zatvrdne uz to nic nedela... kdyz pominu treba propadnuti po case atd
me bylo receno ze muze popraskat plnic po propadnuti tmelu,proto to hodi pokud bude skarede do pece,a pokud bude pekne tak ven at se to poradne proschne az na 4-5 dni!s tim uv mas pravdu,ale to se dela vetsinou jak se specha a lakujou se dily a ne celolak!
Propadnuti nastane kdyz mas nekde velke ryhy a zalejes to jen plnicem.. nikoliv strikacim kmelem...
Tak to muze zpusobit treba po roce ze se ten plnic propadne do te ryhy a je to videt. Jo jasne schnuti v radu dnu ale ne jak nekdo plasi ze to musi mesic stat a takove kraviny...
Taky ted pripravuju svoje auto na lak tak sem zvedavej jak to dopadne
Možná jsem to blbě napsal. Aby to někdo blbě nepochopil - můj bude asi za desetinovou cenu než ten Váš, takže z nějaké rýhy, co by byla vidět bych se nevěšel. Ale mít stajlingovky jako vy, tak za to "vraždím"
Hele hodne skrabankuse da vybrousit.... vem si na to brusny papir hrubosti 400, kdyz to bude tvrde nebo neco vetsiho tak klidne 120... pak 240,400.....
plnic brus taky 400 a nakonec cele auto pod vodou 800-1000 az ti zmatni....
A uz dost OT.. kazdopadne na Bawko jsem moc zvedavej, vypada to super
jeste neni vubec poskladany!jenom predek,a ten jeste k tomu neni postelovany!nejvetsi zlo budou okna a sibr,z toho sem jelen!ALE DEKUJU,TAKY SE MI TO MOC LIBI!