To FubuTomas:
http://www.corsatuningclub.nl/index.php ... &Itemid=37" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Měl jsem na výběr, buď to nechat tak jak to bylo a dívat se jak se tam neustále shromažduje vlhkost, nebo se toho zbavit a předělat toIvan píše:Proč zavařuješ ty lišty a víčko od nádrže? Omlouvám se, jestli jsem to přehlédl, k jakému účelu auto stavíš?
Částečně tomu rozumím. Proč to má tak šílenou spotřebu? Kolik to žere?Kox.mania píše:Měl jsem na výběr, buď to nechat tak jak to bylo a dívat se jak se tam neustále shromažduje vlhkost, nebo se toho zbavit a předělat toIvan píše:Proč zavařuješ ty lišty a víčko od nádrže? Omlouvám se, jestli jsem to přehlédl, k jakému účelu auto stavíš?
Co se týče účelu auta, tak je to takový složitý.
Dělám obchoďáka a každej den jezdím nudný kilometry sem tam a protože mě už střádání dalších kilometrů nebaví, tak si se svým autem hraju a "si ho dělám podle sebe"
Je nepraktický, tvrdý, má šílenous potřebu, nic se do něj nevejde, je hlučný atd.., ale jezdí se mi v něm fajn, a na sobotní odpoledne na projížďku a zablbnutí mi prostě vyhovuje.
Věřím tomu, že kdybych měl doma nějaký úplně obyč auto, tak že sním o víkendu ani nikam nepojedu, protože by se mi nechtělo.. a s tímto mě to baví, takže má asi takovej účel