no ty ledky nejsou RDL, jelikož na to ma patentovej vzor Audi.... navíc velmi rychle přestávaj svítit jednotlivé diody a je to k smíchu
tyhle by udělaly daleko víc parády než nějaky tuninkový http://www.shop-tuning.cz/e107_plugins/ ... a=1&koko=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Pernick: já měl motor a převodovku v črveno černý a kryt pod motorem a i tak to nebyl sranda udržovat pěkně čistý, proto jsem to psal ..
Jinak světla na Astře bych rozlepil ty původní a nalakoval na černou lesklou
BIGPAPA píše:no ty ledky nejsou RDL, jelikož na to ma patentovej vzor Audi.... navíc velmi rychle přestávaj svítit jednotlivé diody a je to k smíchu
tyhle by udělaly daleko víc parády než nějaky tuninkový http://www.shop-tuning.cz/e107_plugins/ ... a=1&koko=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
jen mi příjde tohle forum furt stejné.a to jsou vety stylu tedka máš to auto pekný ale jak tam dáš tohle tak už to rovnou zahoď. takže já tady nahodim světla co tam chci dát a dám protože to auto je moje a já ho dělám pro sebe a né pro lidi.takže bych viděl ideálnější řešení napsat mě se to moc nelíbí já bych tam dal tohle,a tím to zvadlo ale né se v tom 10 stran pitvat
Ncerti se, vetsina lidi pouze vyjadrila svuj nazor co by tomu asi prospelo, nic vic, auto je hezky tak jak je, ale tenhle detail mu tak nejak chybi aby to mohlo bejt zajimavejsi..
A to co rikal bigpapa to je pravda, znam uz 4 lidi co ty svetla museli reklamovat
Diody v nich prostě odcházejí, ale stejně tam nebývají natolik svítící, aby se to dalo ukecat jako denní svícení. Proto lepší rozdělat, dát tam pořádný a je klid.
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
BIGPAPA píše:heh Prassat v combiku a natahnutej Prassat v sedanu epesní kombinace džouk, neber to ve zlým
V pohodě, mě to hned bylo jasné...Nevím proč ale přijde mi že SUPERB I. Je širší než passat B5.5(možná to je jen dojem)
Takeshi:Bavora nemám dříve jsem měl Seata.To co má Pajiki akorat Ibu.JJ.Serie, jen se měnily sedačky za kuži a daly folie,kola,časem možná k zemi...A passat to je auto na dálky.Ted se chystám na T4 Multivááána.