na hrubo na aute.... neni ani dotahnuta jen tak chycena na 2 srouby musi se trosku kitovat a jetse zbrousit hrany
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
kapota je samozřejmě z B5 a nezustane tam dneska jsem ji rozřezal bral jsem z ní jen ten vyklenek, ten budu převařovat na moji origo kapotu to je celé, pak nahodím foto
dave favo klasika pecka..felda je i tak pekna a ty kola tomu prospeli taky jsme se na nich nadelali:)) hlavne ze mira nechtel aby ty kola kdokoliv videl pred finale TC..
tragicomix píše:dave favo klasika pecka..felda je i tak pekna a ty kola tomu prospeli taky jsme se na nich nadelali:)) hlavne ze mira nechtel aby ty kola kdokoliv videl pred finale TC..
vsak mira sem nechodi a da se rict ze sem chodime jenom my dva kdo vi o mirovych kolech, a stejne uz daval na fb fotku kde to zepredu de poznat trochu, onic nejde a dnes sem se na to dival a pekny, jen to chtelo asi sundat pneu a ventilky ale tak na rychlo pekne vylesteny, ten lak z nich sundat prej bylo neco
maRkus píše:To facko je proste super... jednoduchy, decentni, v super stavu
zas tak super stav to neni, spolujezdcovy dvere sou po lehke bouracce trochu zvlneny ale neni to skoro poznat, kapota a paty dvere budou potrebovat casem prelakovat, jinak mas pravdu po technicke strance vsechno funguje, na technicke bez zavad a koroze taky zadna, vyvarily sme ho, jo a jeste potrebuju spravit rucni brzdu
no sundat ten lak byla mrda, fakt to bylo dost narychlo kdyz vemu ze v pondeli se zacinalo, uz nikdy nechci brousit kola s pneu..je to hnus velebnosti F1 jsou vylesteny celkem pekne, ale moje mercedesy se mi nejak vylestit nedari porad to mam matny, nejspis slitina kdy bude zase nejakej sraz na hradisku nevis?
tragicomix píše:no sundat ten lak byla mrda, fakt to bylo dost narychlo kdyz vemu ze v pondeli se zacinalo, uz nikdy nechci brousit kola s pneu..je to hnus velebnosti F1 jsou vylesteny celkem pekne, ale moje mercedesy se mi nejak vylestit nedari porad to mam matny, nejspis slitina kdy bude zase nejakej sraz na hradisku nevis?
jj bylo to narychlo ale vysledek je dost dobrej, krasne vylesteny, a ten lak byl holt original a ten drzi festovne a mercedesy budou asi trochu jina slitina nez tyhle to je jasny, a sraz na hradisku nevim, ale az neco bude dozvis se to, budou se zas rozesilat pozvanky
hlavně to protože origo kapota ma 20 kilo a tahle laminatova ma 5 ... .víííííííš
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
tragicomix píše:dave favo klasika pecka..felda je i tak pekna a ty kola tomu prospeli taky jsme se na nich nadelali:)) hlavne ze mira nechtel aby ty kola kdokoliv videl pred finale TC..
vsak mira sem nechodi a da se rict ze sem chodime jenom my dva kdo vi o mirovych kolech, a stejne uz daval na fb fotku kde to zepredu de poznat trochu, onic nejde a dnes sem se na to dival a pekny, jen to chtelo asi sundat pneu a ventilky ale tak na rychlo pekne vylesteny, ten lak z nich sundat prej bylo neco
By jsi koukal koukal kdo sem chodí neprásknu tě, ale nebylo to od tebe fér pokud to nechtěl...
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Chosse: To je taky rozumné Ten šíbr jsem ti ještě nevyfotil. Je zaskádaný rozřezaným Kadettem v garáži a teď se k němu neodstanu
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Dík. Zelená je úlet, hodně lidí říkalo, že to bude hrozný, ale já jsem jí tam prostě chtěl .. a je to pěkný.
Tu blbost na střechu jsem dodělal před pár dny, nebude to tam furt, jen občas
White Golf III GTI TDI + Trysky P764 + FMIC Black Opel Corsa 1.5D - minulost ...
Ta zelená je právě super. Taky jsem jí chtěl, ale auto mi do tý doby stačilo schořet, takže jsem to nestih a minulý auto už nebylo černý. Tak třeba příště
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
mě se tahle doba nějak nelíbí,téměř seriový auta složený k zemi na kolech s límcem a šířkou pneu z kolečka,a na střeše zahrádku se rzí
mě chybí ty doby šílenejch spoilerů,pestrejch laků a polepů na boku, neony, u mě v srdíčku rychle a zběsile zůstane asi navždy