Zemi píše:Ta racna na fotce by u me nevydrzela ani den.
Heh, z aukra za 300,- i s golovkou a povolil jsem s ní i tlumiče ale kupoval jsem to kvůli ořechů tak mi to je jedno
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Zemi píše:Mazanek... A hlavne nekouri. Od posledni fotky zde dostal novej podvozek, novej moturek (ten se ale bude zastavovat az na jare) a dneska kolecka z kterych mam radost - o 1kg lehci nez 14ky co tam byli predtim... A hlavne se do nich vlezou brzdy. Jo a vlastne jeste JDM corner lights a black blinkry.
co s tim, neska si moc dlouho nejezdil?
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
@Taboo: V garage uz mi lezi B18C motor tak snad neco vymyslim. Diky... Jinak zajimave ze po x-letech zpet v prditku ze. Osud...
@Rudi: Clovece zlomil se sroub kterej drzel alternator naplej kurva... Takze jsem tam vrazil klic na kola a dojel aspon domu... Ted uz je vse spraveno... Sere me to, ale onboard video mam aspon za tech 5 kol.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Rudi mesároš gol g kabriju
Lakono fiesta odlehcena o poklicky - 5kg,to zeleny ekologický nevim,a oranžový takeshiho případ
a zemiho jsem nestihl fotnout,protože hned zmizel
jo a řikali jsme si že butcher mohl dorazit taky
Zemi píše:@Taboo: V garage uz mi lezi B18C motor tak snad neco vymyslim. Diky... Jinak zajimave ze po x-letech zpet v prditku ze. Osud...
@Rudi: Clovece zlomil se sroub kterej drzel alternator naplej kurva... Takze jsem tam vrazil klic na kola a dojel aspon domu... Ted uz je vse spraveno... Sere me to, ale onboard video mam aspon za tech 5 kol.
tak to kurva nasere, ještě břéťa tu chybí nakashi
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Zemi píše:@Taboo: V garage uz mi lezi B18C motor tak snad neco vymyslim. Diky...
VTEC! Kterou verzi B18C? C6? To by stim melo dobre hybat...
Pan se vyzna. V US znacena GS-R verze... Ci-li B18C4 (privezl jsem si cele auto z UK)... 170bhp s tim posranym dual-intake ktery stejne zrusim. Ona ta C6 se mi zda predrazena... Ale kdyz se mi bude zdat ze to ani tak nejede tak neco vymyslim.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Zemi píše:Ty vole to fakt neni mocheskí. Kurva zvenku to vypada jak kdyz ten plech stoji omg... Hroznej okruh seru na nej. Zlatej Most.
tak to je normální že nokie zpomalujou,ale musim na aukru už vyšmelit nějakou kameru,nedá se na to koukat ,jen zvuk
ale mam spz toho fokusu Rs,takže na focus forumu ho dohledám a dám mu čočku ,když už má takový auto, at nedělá ostudu