pavelini píše:Zemi nene bavi, jen uz ji muzu jezdit poslepu a predevsim jsem byl s klientem zavodit v Litomericich vis?
Jinak bych se jednoznacne ukazal......
Ajo rally Litomerice... Tam jsem mel jet taky za kamosem z daleka, ale to bych musel mit dvojnika... Se to vzdycky sejde...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
IX hezoun, ale ten hatchback mi leze krkem... To auto se mi proste nelibi. Hlavne ty vejfuky bohajeho co v tom Japonsku vyvadeli to je nechutny prece......
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Souhlas s Markusem, Tommy si jde vlastni cestou a to je dobre a vzdycky to nejak vypada, uz samotny auto je designove narozdil o GIII zajimave...GIII uz nema cim prekvapit.
sobotní vrchy v Jirkově
5. místo ve svojí kategorii
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
z 5ti..... ale celkove jelo 38 lidi 2 byli diskvalifkovany takze 36 a ja z tech 36-ti byl asi 32 ....takze fakt spokojenost...na to ze sem byl snad jedinej se seriovym autem na obyc gumach...a navic nova trat a prvni takovyhle vetsi zavody....
ne neni to alibismus, ale jen holá fakta
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Spokojenost je to vždy, když auto dojede až do cíle po svých
Toť asi můj názor. Já taky budu jezdit ze začátku se sériovkou a nějaké extra výsledky se mi asi minou ( když ostatní tam jezdí s náčiním na jiné úrovni). No jo, prostě nejsou sponzoři Samozřejmě je to i v rukách, ale pokud není technika, může být řidič jaký chce...
JOE_Cik píše:z 5ti..... ale celkove jelo 38 lidi 2 byli diskvalifkovany takze 36 a ja z tech 36-ti byl asi 32 ....takze fakt spokojenost...na to ze sem byl snad jedinej se seriovym autem na obyc gumach...a navic nova trat a prvni takovyhle vetsi zavody....
ne neni to alibismus, ale jen holá fakta
největší úspěch byl, že si dojel to, že si porazil dalších 6 závodníků, to je talent
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Hanuš píše:vcera jsem zkoukl toho epes Seata na vlastni bulvy.. po kroupach ani pamatka, ale chce to nize. Kola jsou zajimave, takovy ujety cirkus, ale proc ne
Nevadí kola budou možná už tenhle tejden zase jiný a níž to snad bude příští rok na zimu už na to seru
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi