http://www.apexsuspension.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
ma pravdu,měl jsem je na autě(fabia) a horší jízdní vlastnosti jak tovární,nehledě k tomu že na předku mi na přědku cely tlumič rozsypal ani ne po 5000km.BIGPAPA píše:co si čekal od amíka za odpověď![]()
To pis jako zavodni StarlineMarAt píše:A při tom od pohledu vypadají jako závodní Ohlinsy
trošku OT ale zrovna včera sme rozvíjeli debatu na téma Starline a jejich proražení do výroby osobních vozidel,takový Straline supertech GTR by si určitě někdo koupil....Beaver píše:To pis jako zavodni StarlineMarAt píše:A při tom od pohledu vypadají jako závodní Ohlinsy
Posledni dobou me tvoje nazory docela unavujou.... ty asi nechapes ze kazdy nema Xdesitek tisic na profi komponenty a nekomu staci obyc lowend.. nekdo si nepotrebuje tahat triko ze ma tohle a tohleBeaver píše:Samozrejme ze koupil, na svete je 6 miliard lidi a statisticky vzato tak existuje dost hloupych lidi, kteri tvori odbyt takovym lowendovym znackam
Smula je, ze to vubec neni o tahani trika. Kdyz das zmrzly psi hovno do krabicky od zmrzliny Häagen-Dazs, tak to z toho Häagen-Dazs cokoladovou zmrzlinu nikdy neudela. Radsi si proto koupim kelimek cokoladove Häagen-Dazs jen jednou za mesic, nez kadej den lizat zrmzla psi hovna. Ano, muzes se utesovat tim, ze to hovno vypada velice podobne a muzes i tvrdit, ze to vlastne chutna stejne, ale jen do okamziku, kdy zkusis original.crazyape píše:...nekdo si nepotrebuje tahat triko ze ma tohle a tohle
Co vím já, tak starline je ve většině případu přebal mnohých výrobců. Ale není to tak u všeho a například filtry stojí od Starlinu dost na hovno. Ale například kotouče apod. je přebal - čili je někde fabrika na kotouče a ta to pak posílá společnostem jako Starline, KSW apod. kteří si na to nalepí logo a prodávají pod svou značkou. (toto jsem tedy slyšel, vlastní zkušenost nemám, mám ke Starlinu tak nějak odpor).posero píše:já myslim, že by jste se dozvěděli spoustu zajímavejch věcíprozradim jen, že neni starline jako starline
SubTera píše:posero: rikam, ze ne vsechny startery...ale ze vim o miste, kde prebaluji startery Valeo.
Co se oleju tyce, ty vubec nejsou za podprumernou, natoz za prumernou cenu. To je jeden z produktu, ktery se nevyplati kupovat.
běžný lidi je berou dost jelikož ne každej má známýho co má přístupSubTera píše:posero: neboj se, jelikoz dodavam ND, tak ceny mam jiny. Ale koukam na zakladni ceny - tzn. na ty, za ktery nakoupi bezny clovek.
ty voe ty mluvis jak zenska uz tady:-D dyt to tady vysvetuje ne asi,jak je to se starline,protoze tomu asi rozumi a ty tu vyblejes takove hovno..osobne sem od starline nic nekoupil,ale treba do filcky by to bylo good:-Dblázen píše:od starline bych nekoupil ani globín na boty.. je to shit jako prase