Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Co prehanimButcher píše:Taboo: Myslim ze to prehanis, ale neboj...tlumic pujde nejspis pryc...uz ted jsou to jen pipes a jedna X-pipe + tlumic
Ja posledni dobou nad vsema jeho prispevkamatragicomix píše:ja s usmevem kroutim hlavou nad tvym prispevkem..
Velice vystizne recenobleach píše:kdyz zavrete normalniho cloveka do blazince, chovanci kteří se povazují za normalni bude oznacen za blazna
Dobře TYbleach píše:kdyz zavrete normalniho cloveka do blazince, chovanci kteří se povazují za normalni bude oznacen za blazna
Taboo píše:Co prehanimButcher píše:Taboo: Myslim ze to prehanis, ale neboj...tlumic pujde nejspis pryc...uz ted jsou to jen pipes a jedna X-pipe + tlumic? Ja jsem se jen pokusil vysvetlit, proc ta nalepka na tvem aute pusobi radeji komicky, nez "cool". Za prve to je motto, ktere pouzivaji vyhradne jen US (vetsinou Harley Davidson) motorkari (a na zadnem aute nema co delat) - a za druhe, ty zadne "pipes" ani nemas a mit nebudes i po odstraneni tlumice. "Pipes" (nezamenovat s downpipe, X-pipe, dump pipe anebo sidepipes) - pokud uz mluvime o vozech a ne motorkach - jsou neco, co pouzivaji TopFuel dragstery, Funny cars anebo co mel na svem Ford Falcon Mad Max.
http://lh3.ggpht.com/_VQ1De93_Ers/Rf6Nz ... 20Clip.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
I dokonce ta tva "How is my driving? Race me to find out!" nalepka ma nespravny format a proto se jeji poslani naprosto miji ucinkem. Pokud nevis, ta nalepka (tak, jak ji ma Zemi) je parodii skutecnych "How is my driving?" nalepek umistovanych v US na komercni vozidla. Pokud si upravis ten format tak, ze to ty skutecne nalepky nijak nepripomina, tak jednoduse zabijes ten "vtip".
http://www.igopeople.com/u/assets/252/s ... 1243006101" onclick="window.open(this.href);return false;
Jen male vysvetleni, proc nad tim nekdo muze s usmevem kroutit hlavou...
tholis píše:...nejel jsem v tom, ale myslím...
tholis píše:Eiffel: Zrovna tebe jsem bral jako rozumnýho a teď si tu honíš triko ...nezapomeň zmínit jak je to auto 2x těžší, 2x větší a když nemáš známý tak na to nic neseženeš..spotřeba není nejveselejší v porovnání se stejně výkonými evropskými vozy a co se týká vlastností sériového podvozku nejel jsem v tom, ale myslím že to není moc ideální do zatáček ne?
A taky dvojnásobek váhyEiffel píše:já jsem zjistil, že na tuning nemám koule a tak jezdím trapnou seriovkou, která je tady pro většinu uživatelů příliš nudná a usedlá (btw má ale někdy dvojnásobný výkon než ty oplastovaný hustý káry)