Ja posledni dobou nad vsema jeho prispevkamatragicomix píše:ja s usmevem kroutim hlavou nad tvym prispevkem..
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
kdyz zavrete normalniho cloveka do blazince, chovanci kteří se povazují za normalni bude oznacen za blazna
No ne, bleach ma rozumnej prispevek, ja zasnu 
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bobře, bleach není nerozumný, jen si občas rád zarejpe do vosího hnízda 
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
Ja mistama taky, viz moje story 
lol, ja uz od svy prvni registrace kopu za vas tým
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
já jsem zjistil, že na tuning nemám koule a tak jezdím trapnou seriovkou, která je tady pro většinu uživatelů příliš nudná a usedlá (btw má ale někdy dvojnásobný výkon než ty oplastovaný hustý káry
)
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
ty kola na astre jsou krasny 
Sakra... Musim to oplastovat... Já věděl, že jsem na něco u auta zapomněl... 
Sháním:
Lepší věci na E46 Coupé
Lepší věci na E46 Coupé
Eiffel: Zrovna tebe jsem bral jako rozumnýho a teď si tu honíš triko ...nezapomeň zmínit jak je to auto 2x těžší, 2x větší a když nemáš známý tak na to nic neseženeš..spotřeba není nejveselejší v porovnání se stejně výkonými evropskými vozy a co se týká vlastností sériového podvozku nejel jsem v tom, ale myslím že to není moc ideální do zatáček ne?
" www.autowerks.cz "
Velice vystizne recenobleach píše:kdyz zavrete normalniho cloveka do blazince, chovanci kteří se povazují za normalni bude oznacen za blazna
IQ stylingem nenahradis.
tomy má ksenonki i jako osvícení spz,toe tunynk !
Dobře TYbleach píše:kdyz zavrete normalniho cloveka do blazince, chovanci kteří se povazují za normalni bude oznacen za blazna
das Auto
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Taboo píše:Co prehanimButcher píše:Taboo: Myslim ze to prehanis, ale neboj...tlumic pujde nejspis pryc...uz ted jsou to jen pipes a jedna X-pipe + tlumic? Ja jsem se jen pokusil vysvetlit, proc ta nalepka na tvem aute pusobi radeji komicky, nez "cool". Za prve to je motto, ktere pouzivaji vyhradne jen US (vetsinou Harley Davidson) motorkari (a na zadnem aute nema co delat) - a za druhe, ty zadne "pipes" ani nemas a mit nebudes i po odstraneni tlumice. "Pipes" (nezamenovat s downpipe, X-pipe, dump pipe anebo sidepipes) - pokud uz mluvime o vozech a ne motorkach - jsou neco, co pouzivaji TopFuel dragstery, Funny cars anebo co mel na svem Ford Falcon Mad Max.
http://lh3.ggpht.com/_VQ1De93_Ers/Rf6Nz ... 20Clip.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
I dokonce ta tva "How is my driving? Race me to find out!" nalepka ma nespravny format a proto se jeji poslani naprosto miji ucinkem. Pokud nevis, ta nalepka (tak, jak ji ma Zemi) je parodii skutecnych "How is my driving?" nalepek umistovanych v US na komercni vozidla. Pokud si upravis ten format tak, ze to ty skutecne nalepky nijak nepripomina, tak jednoduse zabijes ten "vtip".
http://www.igopeople.com/u/assets/252/s ... 1243006101" onclick="window.open(this.href);return false;
Jen male vysvetleni, proc nad tim nekdo muze s usmevem kroutit hlavou...
Ja to chapu...s tema "pipes"...jenze i presto, ze nemam z kazdyho valce jen trubku, stejne si stojim za tim, ze nejaky "pipes" tam prece jen mam
KEHO rennsport
tholis píše:...nejel jsem v tom, ale myslím...
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zas tu resite hovna, Taboo jednou neco napise a pulka fora se muze posrat, tak zalozil bych rovnou topic flame taboo a spol

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tholis píše:Eiffel: Zrovna tebe jsem bral jako rozumnýho a teď si tu honíš triko ...nezapomeň zmínit jak je to auto 2x těžší, 2x větší a když nemáš známý tak na to nic neseženeš..spotřeba není nejveselejší v porovnání se stejně výkonými evropskými vozy a co se týká vlastností sériového podvozku nejel jsem v tom, ale myslím že to není moc ideální do zatáček ne?
žere to trávu kolem silnice, těžký je to tak, že do obytnejch zon vůbec nesmím a jelikož to nezatáčí, jezdím si s tím jen po ulici sem a tam
Honím si triko, mám na to dneska náladu, tak co
ta druhá sekce tvého dotazu je ironie a nebo tomu věříš?
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
Eiffel: Rozesmál si mě
Jen mě zarazilo že si vždycky byl nad věcí, trefně si reagoval na dění na fóru a najednou vidím jak tu zdůrazňuješ jak máš lepší jak všechny ostatní..Chápal jsem to když si své auto obhajoval, ale teď mi přijde že si začal patkařit jako většina zde na fóru.. já mám nej vy máte hovno.
" www.autowerks.cz "
kurva "koncernisti" dostali ránu pod pás a evidentně to nemůžou udejchat 
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A taky dvojnásobek váhyEiffel píše:já jsem zjistil, že na tuning nemám koule a tak jezdím trapnou seriovkou, která je tady pro většinu uživatelů příliš nudná a usedlá (btw má ale někdy dvojnásobný výkon než ty oplastovaný hustý káry)
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
[quote="BIGPAPA] moc hezká akorát to fakt chce decentně seřezat, nějaký info motor, koukám, že už je pofacelift tudíž 96 ->[/quote]
Nějaký snížení je v plánu, ale je to daily car, tak nic extrémního. Jinak je 95ka, první ročník faceliftu, 1,6ka 52kw, žádnej letec, ale já ji pořizoval beztak hlavně kvůli kufru, kterej je tam víc jak prostornej
Pachez - nn, tohle jsou 4x100.
Nějaký snížení je v plánu, ale je to daily car, tak nic extrémního. Jinak je 95ka, první ročník faceliftu, 1,6ka 52kw, žádnej letec, ale já ji pořizoval beztak hlavně kvůli kufru, kterej je tam víc jak prostornej
Pachez - nn, tohle jsou 4x100.
Zapomnel jsi jeste dodat, ze jsi si na to auto nakradl.Eiffel píše:tholis píše:Eiffel: Zrovna tebe jsem bral jako rozumnýho a teď si tu honíš triko ...nezapomeň zmínit jak je to auto 2x těžší, 2x větší a když nemáš známý tak na to nic neseženeš..spotřeba není nejveselejší v porovnání se stejně výkonými evropskými vozy a co se týká vlastností sériového podvozku nejel jsem v tom, ale myslím že to není moc ideální do zatáček ne?
žere to trávu kolem silnice, těžký je to tak, že do obytnejch zon vůbec nesmím a jelikož to nezatáčí, jezdím si s tím jen po ulici sem a tam
IQ stylingem nenahradis.
Beaver píše:tholis píše:...nejel jsem v tom, ale myslím...Ja jsem nikdy neletel s letadlem a tak si myslim, ze ridit ho je vlastne lehky
Proč? Protože vám vysvětluje něco co nevíte alehlavně že tím machrujete a cákáte si to na auto? Já jsem to mimochodem také nevěděl, nevidím ale důvod proč bych měl taboovi říkat že je to retard, když má evidentně větší znalosti a rozhled než celý tohle forum dokupy.crazyape píše:Ja posledni dobou nad vsema jeho prispevkamatragicomix píše:ja s usmevem kroutim hlavou nad tvym prispevkem..
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
...a taky to má styl, který 99,9% evropských vozů nikdy mít nebude ani, když budou 3x ztuzené a protáhnuté análním otvorem majitele německého überauta. Dost dohadů. myslím, že i tobě je jasné, že ameriku nemá člověk z EKO nebo praktického důvodu. Je to prostě styl. Stejně tak jako to vaše retardované "házení na zem"tholis píše:Eiffel: Zrovna tebe jsem bral jako rozumnýho a teď si tu honíš triko ...nezapomeň zmínit jak je to auto 2x těžší, 2x větší a když nemáš známý tak na to nic neseženeš..spotřeba není nejveselejší v porovnání se stejně výkonými evropskými vozy a co se týká vlastností sériového podvozku nejel jsem v tom, ale myslím že to není moc ideální do zatáček ne?
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- tragicomix
- Kontaktovat uživatele:
mas pravdu ja to taky nevedel a ani jsem to vedet nepotreboval, trochu degraduje svoje schopnosti na znalce nalepek, at si tam kazdej da co chce at uz to znamena cokoliv a jakkoliv se to miji smyslem..nikdo nerekl ze je retard!!! nalesti si boty, to jediny ti pujde videt z jeho zadku..Kein píše:Proč? Protože vám vysvětluje něco co nevíte alehlavně že tím machrujete a cákáte si to na auto? Já jsem to mimochodem také nevěděl, nevidím ale důvod proč bych měl taboovi říkat že je to retard, když má evidentně větší znalosti a rozhled než celý tohle forum dokupy.crazyape píše:Ja posledni dobou nad vsema jeho prispevkamatragicomix píše:ja s usmevem kroutim hlavou nad tvym prispevkem..
www.plasti-dip-it.cz / http://www.facebook.com/PlastiDipIt
TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “
TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “
tragicomix píše:nalesti si boty, to jediny ti pujde videt z jeho zadku..
jedno retardované vozidlo

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
ty seš ale povl 
Dobře otče 
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek