Nějaký snížení je v plánu, ale je to daily car, tak nic extrémního. Jinak je 95ka, první ročník faceliftu, 1,6ka 52kw, žádnej letec, ale já ji pořizoval beztak hlavně kvůli kufru, kterej je tam víc jak prostornej

Pachez - nn, tohle jsou 4x100.
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Zapomnel jsi jeste dodat, ze jsi si na to auto nakradl.Eiffel píše:tholis píše:Eiffel: Zrovna tebe jsem bral jako rozumnýho a teď si tu honíš triko ...nezapomeň zmínit jak je to auto 2x těžší, 2x větší a když nemáš známý tak na to nic neseženeš..spotřeba není nejveselejší v porovnání se stejně výkonými evropskými vozy a co se týká vlastností sériového podvozku nejel jsem v tom, ale myslím že to není moc ideální do zatáček ne?
žere to trávu kolem silnice, těžký je to tak, že do obytnejch zon vůbec nesmím a jelikož to nezatáčí, jezdím si s tím jen po ulici sem a tam
Beaver píše:tholis píše:...nejel jsem v tom, ale myslím...Ja jsem nikdy neletel s letadlem a tak si myslim, ze ridit ho je vlastne lehky
Proč? Protože vám vysvětluje něco co nevíte alehlavně že tím machrujete a cákáte si to na auto? Já jsem to mimochodem také nevěděl, nevidím ale důvod proč bych měl taboovi říkat že je to retard, když má evidentně větší znalosti a rozhled než celý tohle forum dokupy.crazyape píše:Ja posledni dobou nad vsema jeho prispevkamatragicomix píše:ja s usmevem kroutim hlavou nad tvym prispevkem..
...a taky to má styl, který 99,9% evropských vozů nikdy mít nebude ani, když budou 3x ztuzené a protáhnuté análním otvorem majitele německého überauta. Dost dohadů. myslím, že i tobě je jasné, že ameriku nemá člověk z EKO nebo praktického důvodu. Je to prostě styl. Stejně tak jako to vaše retardované "házení na zem"tholis píše:Eiffel: Zrovna tebe jsem bral jako rozumnýho a teď si tu honíš triko ...nezapomeň zmínit jak je to auto 2x těžší, 2x větší a když nemáš známý tak na to nic neseženeš..spotřeba není nejveselejší v porovnání se stejně výkonými evropskými vozy a co se týká vlastností sériového podvozku nejel jsem v tom, ale myslím že to není moc ideální do zatáček ne?
mas pravdu ja to taky nevedel a ani jsem to vedet nepotreboval, trochu degraduje svoje schopnosti na znalce nalepek, at si tam kazdej da co chce at uz to znamena cokoliv a jakkoliv se to miji smyslem..nikdo nerekl ze je retard!!! nalesti si boty, to jediny ti pujde videt z jeho zadku..Kein píše:Proč? Protože vám vysvětluje něco co nevíte alehlavně že tím machrujete a cákáte si to na auto? Já jsem to mimochodem také nevěděl, nevidím ale důvod proč bych měl taboovi říkat že je to retard, když má evidentně větší znalosti a rozhled než celý tohle forum dokupy.crazyape píše:Ja posledni dobou nad vsema jeho prispevkamatragicomix píše:ja s usmevem kroutim hlavou nad tvym prispevkem..
tragicomix píše:nalesti si boty, to jediny ti pujde videt z jeho zadku..
To víš, jsou lidi, kteří prostě demenci komentovat musí. Proto se to lidem jako ty nelíbí. Pokud si člověk něco dává na auto, tak by měl vědět co to znamená. Ale já vím, já vím. Hlavně, že je to cool. Radši si celý vlezu to taboovi řiti a přikryji se jeho tračníkem (odpadne tím pádem leštění bot) a zabydlím se tam pospolu s jeho exkrementy, než se usadit zde, mezi vdákající slepice s mozkem velikosti vlašského ořechu a navzájem si potahovat kloaky a snášet z toho vejce jak je to "cool and low and slow" . Jelikož i v té taboově řiti bych byl obkolen inteligentnějšími tvory než zde.tragicomix píše:mas pravdu ja to taky nevedel a ani jsem to vedet nepotreboval, trochu degraduje svoje schopnosti na znalce nalepek, at si tam kazdej da co chce at uz to znamena cokoliv a jakkoliv se to miji smyslem..nikdo nerekl ze je retard!!! nalesti si boty, to jediny ti pujde videt z jeho zadku..Kein píše:Proč? Protože vám vysvětluje něco co nevíte alehlavně že tím machrujete a cákáte si to na auto? Já jsem to mimochodem také nevěděl, nevidím ale důvod proč bych měl taboovi říkat že je to retard, když má evidentně větší znalosti a rozhled než celý tohle forum dokupy.crazyape píše:
Ja posledni dobou nad vsema jeho prispevkama
Zemi píše:Resite tu hovna kluci... Debata s Tabooem zacla se mnou... A taky se mnou skonci. howg
A proto radši koupíš "podvozek" než zaplatit lakýrovi....BIGPAPA píše:duležitý je že to jede...
už jsem zase v kliduTommy1978 píše:A taky dvojnásobek váhyEiffel píše:já jsem zjistil, že na tuning nemám koule a tak jezdím trapnou seriovkou, která je tady pro většinu uživatelů příliš nudná a usedlá (btw má ale někdy dvojnásobný výkon než ty oplastovaný hustý káry)
![]()
![]()
myslíš vnitřní prostor? To asi jo, to máš pravdu, motor ubírá hodně prostorumaRkus píše:Ohledne ajfelovyho auta nevim co resite porad, zere to stejne jako HTP kdyz bude s cadillacem drzet tempo a to pohodlicko, to nemam ani doma na gauci... a zhas tak velky to neni, novy mondeo je vetsi
ono je potřeba udělat víc věcí před lakem... vyměnit zadní třmeny, brzdovou kapalinu, vyměnit zadní lem a vyvařit pár puchejřků co jsou u těsnící lišty na prahu... prostě technika je pro mě duležitější jak vzhledrallik píše:A proto radši koupíš "podvozek" než zaplatit lakýrovi....BIGPAPA píše:duležitý je že to jede...
Jedna věc je jistá, svoji přezdívku sis vybral naprosto trefnětragicomix píše:mas pravdu ja to taky nevedel a ani jsem to vedet nepotreboval, trochu degraduje svoje schopnosti na znalce nalepek, at si tam kazdej da co chce at uz to znamena cokoliv a jakkoliv se to miji smyslem..nikdo nerekl ze je retard!!! nalesti si boty, to jediny ti pujde videt z jeho zadku..
Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter cannot understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence. - Albert Einsteincrazyape píše:Ja posledni dobou nad vsema jeho prispevkamatragicomix píše:ja s usmevem kroutim hlavou nad tvym prispevkem..
AR166 píše:Jseš na českym fóru, piš prosím česky.
PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA FÓRU
13) Komunikace na foru může být pouze v českém, slovenském či anglickém jazyce.
To byla prozba, ne útok na tvoje arogantní ego.Taboo píše:AR166 píše:Jseš na českym fóru, piš prosím česky.PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA FÓRU
13) Komunikace na foru může být pouze v českém, slovenském či anglickém jazyce.