Boči píše:[Hehe to mi chces rict ze si ten prvni mač nehral ty ? Protože ja to dohraval ... Takze me porazil "kompjutr" ?
Já z toho vypad a myslel sem že to vyhodí i tebe ale bylo mi divný že ti ve statusu pořád svítí ten míč co znamená že hraješ, sem si řikal, kua von hned začal hrát sám bo co
Vot's rong?
Ne ze bych si to neumel prelozit, to tak nejak dokazu, ale nevim, kde je chyba. Taktez mi to pise, ze mam unaveny hrace, prestoze vsichni vcetne tech na stridacce maj full energy. Objevilo se to po tretim zapase.
A jeste jeden trabl.
Chteli jsme hrat s pritelkyni proti sobe, ona me vyhledala, ja jsem prijal. Mne se objevila treninkova plocha, kde si muzu zastrilet na glmana a odpocitavani do jejiho pripojeni, ale ji se objevil Team Manager, v jehoz levym rohu bylo napsano, ze ja jsem Ready. Po par vterinach se ji objevi Disconnected at jde na stranky Fifa. Nejake reseni? Diky.
prvni zapas 2:1
druhej match az do 90.minuty 1:1 , pak dal laconi gol a ja se hnal na druhou stranu za vyrovnanim 93.minuta roh a po zavaru ho tam Bony uklidil na 2:2
Johny_X píše:prvni zapas 2:1
druhej match az do 90.minuty 1:1 , pak dal laconi gol a ja se hnal na druhou stranu za vyrovnanim 93.minuta roh a po zavaru ho tam Bony uklidil na 2:2
Protože sudí protahoval ukončení zápasu, to byli jasný kapříci
Boči píše:Něco mi uniklo ??? Spustím a chtelo to reinstal na novejsi verzi nebo co a ted to chce at si vyberu novy tým ?? To jsem jako o všechno přišel ??
Hmm je to tak
"Big reset"
Taky jsem nepochopil proč to nemohli udělat tak aby člověk nepřišel o svůj profil a o věci který dosáhnul. Jako já měl level 12, ale co ti borci co měli 40 a víc to je na mašli
dneska sem odehrál první zápas FIFA 11, na World Class 5:7 prohra s Budějovicema (já Sparta) , musim se do toho dostat, zatim akorát nadávám ,doufám že PESko bude lepší
Johny_X píše:dneska sem odehrál první zápas FIFA 11, na World Class 5:7 prohra s Budějovicema (já Sparta) , musim se do toho dostat, zatim akorát nadávám ,doufám že PESko bude lepší
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro